Høyere, raskere, sterkere
(17.08.04) C-laget vartet opp med en solid seier i olympisk ånd på tirsdag. Stakkars Malmheim 2 måtte reise hjem med 7-3 i bagasjen fra center courten på Vaulen.
Eirik Ekholdt åpnet ballet for Vaulen med et rekordraskt hattrick før ti minutter var spilt. Malmheim fikk så inn en goal, før Pål Særvoll (bildet) dundret inn 4-1 i sin avskjedskamp før han skal studere i Ungarn.
Vegard Ravndal ordnet 5-1 så tidlig i andre omgang etter flott spill. Men etter dette var det slutt, Malmheim som tidligere i år har slått lederlaget Vidar 4, kom mer med i kampen og reduserte to ganger.
Vaulen ble nå trykket mer og mer tilbake på banen, men da Eddi kontret inn 6-3 gikk luften ut av Malmheim igjen. På slutten la Stian Lima på til 7-3, da han for første gang på svært lenge scoret med hodet!
Vaulen C: Eirik Sunde, Kjetil Stensland, Jone Olsen, Christian Lie, Eirik Ekholdt, Tom Arne Bø Pedersen, Pål Særvoll, Stian Lima, Jostein Jensen, Vegard Ravndal.