12. Olav Midtgarden
13. Christopher Antonsen
14. Morten Breivik (comeback)
15. Mathias Tyvold
Kampens første store sjanse kommer etter en en bra slått Austrått corner havner på bakerste stolpe hvor en umarkert Austrått spiller smeller ballen i tverrleggeren. Noe som jeg tror var ekstremt avgjørende for kampen. Første målet var en vannvittig enkelmann prestasjon, hardt pressa fra midtbanen til sekstenmeteren, skrur spissen til Vaulen, John Petter Gilje ballen elegant opp i venstre kryss. Rett og slett en vanvittig prestasjon. Dette ga Vaulen spillerne selvtillit, som i perioder vartet opp med lekre detaljer og bra pasningsspill. Lagene gikk til pause med 1 - 0. En omgang med mange dueller. Dette mye takket være en lite autoritær dommer, som knapt sa et eneste ord gjennom hele kampen. Dette fikk følger utover 2.omgangen da begge lag fant ut de kunne tøye grensene litt.
Vaulen startet 2.omgang best, og for uttelling når høyrekanten vår snuser opp et tilbakespill som settes kontant i mål. Austått skaper ingenting, det blir en del frustrasjon, som må ut. Etter et barnslig spark som dommeren ikke for med seg, og to kraftige dytt, så gir dommeren det første gule kortet av 10 mulige. Senere blir den mest grapsne spilleren blir slått en flaue tunnel på, og senere utspilt på 3-0 målet så var det igjen kjekt å spille utpå "Jæren". Målscorer på 3 - 0 målet var Morten Breivik som idag feiret comeback med et lurt skudd til venstre for keeper. Når dommeren mente det fikk være nok, og blåste for full tid var det en enorm lettelse blant Vaulen. Endelig bra stemning på motorveien, denne fortjente vi.