MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Ravn Carlsen ydmyket av gamleklubben!
(17.06.03) Vaulen C bare vinner og vinner. Tirsdag kveld ble det nok en seier hjemme i lekegrinda.
Dommer: Tom Arne Bø Pedersen. Full kontroll (unnlot å dømme på Carlsens lange innkast, grunnen til at de ble så lange var at Carlsen stod langt innpå banen da han kastet).
BB: Pål Særvoll 
GENIALT BYTTE: Kjetil Stensland kom inn som innbytter og trengte ikke mange minuttene før han åpnet ballet med 1-0! Tiltross for at man startet med stjernegalleriet...
Ledaalkameratene er et lag Vaulen normalt sliter med, det blir som oftes seier, men ikke med de siffer Vaulen-publikummet er vant til. Mye av grunnen til dette er nok Ledaals midtstopper Bjørn Ravn Carlsen. Han spiller alltid godt mot gamleklubben, men Vaulen spillerne finner som regel gamle Bjørns svakheter og utnytter disse.
Starten av kampen var preget av mye midtbanekriging, og Vaulens trener Frode Lima måtte gjøre et bytte for å få hull på byllen. Inn kom Kjetil x 2 og vips så stod det 2-0 til topplaget Vaulen. 2-0 stod seg til pause, men tidlig i 2. omgang puttet goal-getter Vegard Ravndal inn sitt andre mål på to kamper. Mål-kåte Vegard bare scorer og scorer for tiden, han er tydeligvis vår-yr og en spiller som kommer med det varme været.
Vaulens ledelse var aldri truet og bak spillte Pål Særvoll en fantastisk kamp. Ingenting kom forbi Pål, og til slutt måtte Frode Lima ta han av banen slik at vaulens keeper også fikk være borti ballen litt. Ole Bjørn "Zola" Bredesen satte inn 4-0 før Ledaal fikk sitt trøstemål helt på slutten, uten at Pål Særvoll var på banen.
VAULEN 3
4-1
LEDAALKAM
Kjetil Stensland
1-0
Vidar Skålevik
2-0
Vegard Ravndal
3-0
Ole Bjørn Bredesen
4-0
4-1
Ledaal
17. juni - Vaulenbanen - Serie
VAULEN C
1. Christian Lie
2. Jostein Jensen
3. Pål Særvoll
4. Ole Bjørn Bredesen
5. Vidar Skålevik
6. Stig Marius Holgersen
7. Jone Olsen
8. Kjetil Aasland
9. Kjetil Stensland
10. Frode Lima
11. Vegard Ravndal