13. Bjarne Hov -> 46 minutter
14. Øyvind Vollen -> 46 minutter
15. Jarle Eike -> 65 minutter
Sverre Gjuvsland og Tom Stian Sunde ute med skader, mens Ole Bjørn Bredesen, Stian Lima og Henning Frode Holm stod over.

Fokus før kampen var å ikke undervurdere Eiger som var besatt av veldig mange spinkle unggutter.
Vaulen fikk det kanskje litt for lett fra start? Ledermålet var nemlig av det billige slaget. Keeperen bommet forferdelig fra 5 meteren og Christophe Dagsland kunne lett sette ballen nede i hjørnet fra utsiden av boksen!
Vaulen eide ballen i første omgang, med enveistrafikken gikk det ofte for seint mot et dypt Eigerlag.
Noen sjanser skulle allikevel komme. Etter 18 minutter traff Stian Husvæg utsiden av krysset på et Stein-Ivar Andersen kast, mens Magne Christiansen neppe får sove i natt etter at han fire minutter senere skjøt Anders Idsøs kross over fra kort hold.
Husvæg var på farten igjen i det 24. minutt da et nydelig forarbeid fra Magne fant den unge herremannen på kanten av 16 meteren, men skuddet trillet like utenfor.
Noen flotte kombinasjonsspill var det og etter 27 minutter var Eivind Staurland arkitekten da han slo Anders Idsø på venstre, men Magne Christiansen headet over på innlegget.
Christophe Dagsland måtte gi seg like etterpå med smerter i korsryggen etter å ha blitt overfalt av en Eigerspiller tidligere i omgangen. Inn kom Eirik Ekholdt. Etter 28 minutter doblet Vaulen ledelsen på corner. Steini slo på første hvor Robert Hovland flikket smart videre, Magne Christiansen kastet seg inn og fikk tilslutt ballen over linjen til 2-0!
Etter halvtimen ble Magne felt på drøye 16 meter. Mens Eigerkeeperen dirigerte, løftet Thomas Idsø frisparket flott i første hjørnet!

I pausen byttet man inn Bjarne Hov for Tom Arne Bø Pedersen, mens Øyvind Vollen kom inn for Ronny Hauge. Samtidig flyttet man Magne Christiansen opp på topp, Stian Husvæg gikk ned på venstre flanke.
Vaulen fikk pangstart også i denne omgangen. Igjen var det dødball som var oppskriften mot de kortvokste fra Egersund. En corner førte til masse klabb og babb, før en halvveis liggende Eirik Ekholdt kjempet inn ballen!
Etter 4-0 dovnet Vaulen, mens Eiger reiste seg. Vaulen skapte nesten ikke noe, det var lav intensitet, få løp og lav presisjon med ball.
Den siste sjansen som ble notert på Vaulen i denne kampen kom etter 54 minutter da Eirik Ekholdts heading på Steinis frispark strøk utsiden av stolpen.
Vaulen følte seg veldig komfortable med fire foran, man daffet bare i vei uten særlig mål og mening. Eiger på sin side kom lengre og lengre frem i banen.
Etter 65 minutter kom Jarle Eike inn på venstre midtbane for Stian Husvæg.
Så fortjent fikk Eiger redusert etter 75 minutter da de kontret inn med Brian Torgersen. De røde og blå fikk blod på tann og etter 83 minutter smalt det igjen. Denne gang ved Ole Jonny Gya som fikk stjernetreff fra omlag 25 meter.
Tross jevnt over dårlig spill endte det med 4-2 seier til Vaulen. Det positive er at man vant igjen, men nå må det skjerping til i neste kamp mot Bjerkreim.