MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

To perler av Andi
(16.10.05) Anders Idsø var tilbake til røttene og scoret to perlemål foran farmor og farfar.
Dermed snudde Vaulen trenden og vant fire av de fem siste kampene. Oppløftende foran neste sesong!
CORNER ER MÅL: Andi med utagerende feiring på sine to fulltreffere som gjorde at toppscoreren endte med 9 seriemål.
STAAL JØRPELAND
1-2
VAULEN
21 min
Anders Idsø (Andreas Fløgstad)
88 min
Anders Idsø (corner)
Rune Harestad
90 min
16. oktober - Jørpeland stadion - Tilskuere: 150 - Serie - Dommer: R Urban (KFUM)
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
2. Eivind Staurland
3. Stein-Ivar Andersen <- 66 minutter (-> 85 min)
4. Alexander Landsnes
5. Sverre Gjuvsland (C)
6. Thomas Idsø
7. Andreas Fløgstad
8. Magne Christiansen
9. Ronny Hauge <- 85 minutter
10. Anders Idsø
11. Johnny Erga <- 74 minutter
12. Stian Lima -> 66 minutter
13. Thomas Nyland -> 74 minutter
Vaulen uten Stian Husvæg som var i London, Morten Wiik og Robert Hovland som begge var syke og en strekkskadet Tom Stian Sunde.
Stian Lima var dog tilbake fra sin kosmetikkskade, mens Stein-Ivar Andersen var tilbake igjen etter en uke i syden.
Vaulen (4-5-1): Tom Arne Bø Pedersen - Eivind Staurland, Alexander Landsnes, Sverre Gjuvsland, Stein-Ivar Andersen - Andreas Fløgstad, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Anders Idsø, Johnny Erga - Ronny Hauge.
FØRSTE OMGANG
Staal stilte et ungt lag og virket noe fysisk underlegne. Vaulen startet bra og hadde mye av banespillet, men lå lavt i sin 4-5-1 formasjon.
Etter to halvsjanser av Vaulen i starten, var det høyrekanten til Staal som var førstemann å utfordre keeper da han kom til skudd inne i boksen etter 13 minutter, men Tom Arne Bø Pedersen fikk fistet til corner.
Etter 21 minutter førte Vaulen flott fremover. Thomas Idsø vinklet ut til høyre hvor Andreas Fløgstad slo presist over til Anders Idsø, som kom på løp til venstre for mål. Fra 16 meter smekket Anders Idsø ballen inn på første stolpe. En jublende Andi løp mot hjørnet, kastet av seg trøyen oppå hjørneflagget før han ble gratulert av elleville lagkamerater!
To minutter senere var det nesten kopi fra Andi da han igjen fyrte av på direkten fra 16 meter, men keeper fikk en hånd på ballen som gikk i stolpen. Ballen føyk så i bue på tvers av mål og en jaktende Ronny Hauge var etter ballen, men kom ikke over ballen med hode og ballen gikk over.
Vaulen tok helt over etter målet og kom lengre frem i banen. Etter 32 minutter fikk Magne Christiansen en halvklarering i mot seg på omlag 25 meter, men den tunge skuddet gikk over.
Staal slet med å skape noe som helst før Rune Harestad etter 35 minutter kastet seg frem på et innlegg fra høyre, men han måtte se ballen gå meteren tilside.
Like etter krevde Staal straffe da Stein-Ivar Andersen tok en slow-motion sklitakling, hvor en Staalspiller nærmest veltet over beina til Steini, men det ble litt søkt og dommer vinket spillet videre.
Etter 40 minutter startet Johnny Erga årets raid i 3. divisjon, han passerte fire mann og kom alene mot keeper, men venstrebeinsskuddet ble en sleiv som trillet utenfor.
ZANDSTRA: Johnny Erga med svært bra første omgang.
To minutter før pause skled Alexander Landsnes og ballen gikk til en Staalspiller, men Tommen leverte en klasseredning på skuddet.
Så like før pause spilte Idsø-brødrene vegg, Thomas fikk ballen tilbake på 16 meter etter et flott medtak var han fri igjennom, men skuddet med venstre trillet tilside for mål.
En veldig bra gjennomført omgang av Vaulen, som fortjent gikk inn til pause i ledelse.
ANDRE OMGANG
Vaulen var ikke helt på tå hev i starten av andre omgang. Staal kom nær etter 47 minutter da Rune Harestad la igjen til Trond Rossemyr som klinket til på en hard volley mot krysset, men Tommen leverte en matchvinnende redning!
En hurtig overgang etter 52 minutter ble startet av Magne Christiansen som brøt og sendte i gang Anders Idsø på venstre, Andreas Fløgstad kastet seg frem med en fot på innlegget, men måtte se ballen gå i bue inn til keeper.
Etter 62 minutter forserte Andi to mann før han fant Ronny Hauge en mot en på topp, men Ronny ble presset i skuddøyeblikket og det ble lett mat for keeper.
Like etterpå startet Ronny et utrolig trikseshow inne i boksen, etter fem på vippen fikk endelig Staal gitt til corner. Thomas Idsø slo inn fra høyre, men Anders headet like utenfor lengste stolpe.
Stian Lima kom inn for venstreback Stein-Ivar Andersen etter 66 minutter. Stian tok høyre midtbane, mens Andreas Fløgstad gikk ned på backen.
Staal tok nå naturligvis mer og mer over da de presset fremover for en utligning. Etter 69 minutter bommet Tom på en corner, men Thomas Idsø reddet heldigvis på streken med et befriende spark.
En ball gikk også opp i hånden på Fløgstad inne i feltet, men Vaulenspilleren kunne ikke kappe av seg armen, og Staal fikk ikke det straffesparket de krevde.
Thomas Nyland erstattet Johnny Erga på venstrekanten da drøye kvarteret gjenstod. Staal prøvde og prøvde, men det ble for tynt. Vaulen foretok nytt bytte da en utslitt Ronny Hauge gikk ut for Stein-Ivar Andersen som fikk prøve seg som spiss de fem siste minuttene.
Anders Idsø viste så igjen frem den fryktede skuddfoten, men ballen gikk like over på forsøket fra distanse.
Stein-Ivar Andersen ropte så tut-tut da han tok en frekk tunnel på en Staal-spiller ute på høyresiden, det lave innlegget gikk mot Thomas Nyland, men Staal fikk gitt til corner.
Anders Idsø servet innoverskrudd fra høyre og ballen stoppet ikke før den lå oppe i krysset! En helt vill scoring! Anders visste ikke helt hvordan han skulle feire, han bare stod borte med hjørneflagget før han la seg ned på siden av flagget for å motta hyllest fra sine lagkamerater.
Så like før slutt fikk Rune Harestad redusere da han kom igjennom i midten og la ballen nede i venstre hjørnet. Dermed ble det dramatisk i to-tre minutter med overtidspill, men kampen ebbet ut og Vaulen tok en sterk borteseier!