Dramatisk avslutning
(16.09.08) Vaulen ledet 0-3 til pause, men gikk tomme for krefter. Tom Arne Bø Pedersen reddet Vaulens ære med sitt 3-4 mål sekunder før slutt! Elling Hegelstad og Tom Arne Bø Pedersen stod bak samtlige Vaulen mål. Heder må også gå til keeper Christian Lie som holdt Vaulen i kampen.
9. Christian Tollefsen
Massivt forfall for C-laget som stilte med et heller nykomponert lag.
Malmheim kom best i gang og hadde en rekke sjanser blant annet et corner i stolpen.
I steden tok Vaulen ledelsen da man kontret. Hector Vestbø låste opp med en tverrsoverpasning. Tom Arne Bø Pedersen serverte til Elling Hegelstad som tuppet inn. Et herlig klikk-klakk-mål!
Elling Hegelstad skulle doble like etter da Tom Arne Bø Pedersen slo en høy ball til duracellkaninen som stusset inn.
Tom Arne hadde også et skudd i stolpen, mens den gode keeper, Christian Lie, på ny hadde hjelp av stolpene.
3-0 ble det da Tom Arne Bø Pedersen dunket inn fra kort hold etter forspill av Hegelstad.
I andre omgang kom Malmheim 2 mer med og ti minutter ute i omgangen klarte ikke Vaulen å stå i mot lenger. Etter massivt press skjøt de gule først i stolpen før dem satte inn returen.
Det ble ny spenning i kampen da Malmheim scoret 2-3 på et corner. Nå var Vaulen slitne og Malmheim var det førende laget.
Fem minutter før slutt ble det 3-3 da Malmheim fyrte inn via stolpen.
Dette var skandale av Vaulen mot bunnlaget. Tom Arne Bø Pedersen prøvde seg med en knallhard suser, men keeper fistet over.
Så sekunder før slutt scoret Vaulen 3-4! Elling Hegelstad førte frem med ro og la over til Tom Arne Bø Pedersen som kom seg fri og smalt inn fra kort hold.
C-TEAM: Vant når alt håp virket å være ute.