MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

C-laget viste KM-takter
(16.09.03) KFUM viste naturligvis respekt start og la seg bakpå, dermed ble det vanskelig for Vaulen som var nærmest da Elling Hegelstad traff utsiden av stolpen. Det var allikevel veldig ufortjent da KFUM og Sigmund Dagsland tok ledelsen etter et langskudd som keeper Eirik Sunde ikke fikk stokket beina på.
Men Vaulen svarte raskt da et velplassert skudd fra Trond Rossemyr gikk knallhardt nede i hjørnet. Menig Rossemyr fikk blod på tann etter dette og fra midten av banen ladet han skuddfoten, som et prosjektil føyk ballen rett i krysset! En sterk kandidat til årets mål, selv om konkurransen der muligens er vel tøff? 
Vaulen spilte bedre og bedre ettersom KFUM startet å bli slitne, ballen gikk flott langs bakken og man produserte sjanser på sjanser. Men ut av ingenting utlignet KFUM til 2-2, nok igjen på langskudd fra Sigmund Dagsland som en ryggskadet Eia ikke rakk. 
Nok fikk være nok og Trond Rossemyr førte Vaulen opp i ledelsen igjen med et pent skudd fra kort hold. KFUM viste liten vilje til på komme tilbake etter dette og det var tid å underholde. Elling Hegelstad ga 4-2 etter corner, mens Kjetil Stensland tappet inn 5-2. Så var det tid for Fast Eddi show. Eirik Ekholdt løp seg fri og utnyttet sjansen til 6-2 før han avsluttet festaftenen med et skudd som gikk inn fra død vinkel!
VAULEN
7-2
KFUM KAM 2
28. min
Sigmund Dagsland
Trond Rossemyr
30. min
Trond Rossemyr
31. min
37. min
Sigmund Dagsland
Trond Rossemyr
40. min
Elling Hegelstad
47. min
Kjetil Stensland
55. min
Eirik Ekholdt
60. min
Eirik Ekholdt
64. min
16. september - Vaulenbanen - Serie - Dommer: Frode Lima - Tilskuere: 2
VAULEN C
1. Eirik Sunde
2. Kjetil Stensland
3. Christian Lie
4. Vidar Skålevik
5. Elling Hegelstad
6. Trond Rossemyr
7. Eirik Ekholdt
8. Jone Olsen
9. Terje Bjelland