De unge strandløvene med fire seire på rad!
(16.06.16) Ikke nødvendigvis vakkert, men Vaulen tar sin fjerde strake serieseier for første gang siden 2012!
Kampens eneste mål kom etter 34 minutter da Andreas Jonassen ble felt i boksen og Ole Wick Henriksen var sikker fra krittmerket!
En solid vårsesong av s
trandguttene spesielt bakover hvor man kun har 12 baklengs på 12 kamper.
tar man fri helt frem til 12. august på 2. plass!
HUNDVÅG
0–1

34 min
Ole Wick Henriksen (str.)
16. juni – Hundvåg kunst Tilskuere: 40 – Serie – Dommer: Anders Løge (FGI)

23. Nelson Monteiro

Kristian Gaard var tilbake siden sist, mens Alexander Surdal Nilsen stod over igjen. Thomas Monsen Haugland var suspendert. Tjaum og Mirauskas er langtidsskadd, mens Tran er hjemme på Østlandet.
Vaulen (4–2–3–1): Eric Ordaz – Ørjan Bergum, Daniel Vatland, Anders Mæhle, John Herman Ås – Sivert Erland, Olav Hovstad Ole Wick Henriksen, Andreas Jonassen, Vegard Natland – Espen Sivertsen.
Vaulen lå igjen dypt og kompakt og satset på kontringer. Denne gangen en 4-2-3-1-formasjon med Andreas Jonassen bak spissen Espen Sivertsen.
Lite eller ingenting skjedde foran målene i starten. Hundvåg trillet mye ball på tverrs og hadde gradvis mer og mer ball.
Hjemmelaget var ganske fysiske og slet med å komme opp i lettbeinte juniorspillere hos gjestene. Etter kvarteret ville Vaulen og Andreas Jonassen ha frispark på 20 meter midt foran mål, men dommeren lot det passere. Motsatt ble Ørjan Bergum dyttet unna med to strake armer og en stor sjanse til Hundvåg oppstod da Mensur Hashani var nær ved å heade inn. Nå var det iallefall blitt hissig stemning på vaulenbenken som fikk tilsnakk.
Par tilløp hos Vaulen. Først jobbet Espen Sivertsen seg til en corner som keeper senere fanget lett etter 17 minutter, før Vegard Natland fikk ballen slått over fra motsatt og vippet seg forbi, men skuddet gikk utenfor.
Hundvåg styrte kampen og hadde et par halvsjanser ved Anders Stolple og Nikolai Lyngnes Ramsland, før Mensur Hashani virkelig fikk testet keeper Ordaz da han prøvde å løfte den inn i lengste etter 26 minutter.
Vaulen hadde så en liten god periode hvor man fikk to kjappe cornere, men det hadde liksom ikke tatt av.
Så ble Andreas Jonassen spilt fri på venstresiden i boksen og ble felt. Straffespark!
Ole Wick Henriksen var sikker fra 11 meter og dermed 0-1 etter 34 minutter!
Et innlegg i boks ble så headet rett i beina på Mensur Hashani, men Daniel Vatland kom oppi situasjonen og blokket den store sjansen fra åtte meter.
En god overgang startet av keeper Eric Ordaz fulgte. Med silkefot fant han Ole Wick Henriksen på høyrekanten. Han dro seg helt ned til linjen før han skar innover og ble stoppet til corner.
Igjen en god forsvarskamp av Vaulen. Ørjan Bergum var spesielt god, men vi lar oss stadig imponere av den unge stopperen Anders Mæhle som spiller med storisk ro.
Kampens første gule kort kom etter 40 minutter da storvokste Stian Østlyng Monsen felte Vaulens Andreas Jonassen for ørtende gang.
Vegard Natland skaffet oss corner etter 42 minutter. Man løftet inn på andre stolpe hvor Sivert Erland var i det akrobatiske hjørnet, det oppstod dueller på ballen før Ole Wick Henriksen dundret i blokken fra returrommet.
Opp mot pause var Vaulen best. Ole Wick Henriksen hadde et skudd som tok via en gul og curlet centimetre utenfor stolpen. Der stod keeper Jonas Laukvik på feil bein.
På overtid stupheadet Hundvågs Ramsland halvmeteren over på et innlegg fra venstre. Hos Vaulen headet Espen Sivertsen inn til keeper på et høyt og løst innlegg fra Vegard Natland som det var vanskelig å få noe ut av.
Dermed kunne man gå til pause med ledelsen 1-0. Effektivt da man tross alt ikke hadde hatt en eneste 100%-sjanse ut fra spill. Men man ligger dypt, er kyniske og gode i presset slik at det er vanskelig å skape noe på oss. Fremme hadde man mye fart i Jonassen og Sivertsen som jagde på alt.
Uforandret av Vaulen, mens Hundvåg var mer misfornøyde og gjorde to bytter.
De oransje med lite luftskyts i dag og slo de fleste cornerne kort og lavt. Som da Espen Sivertsen spilte vegg med Jonassen og kom på skuddhold, men traff dårlig.
En uredd Sivert Erland kastet seg foran og brøt spillet flott, ballen gikk videre til Ole Wick Henriksen som skjøt vel over fra 25 meter.
Hundvåg jagde naturligvis utligning og hadde først en avslutning like utenfor etter 53 minutter før Hashani avsluttet like over to minutter senere.
Vaulen ville så ha tilbakespill til keeper etter 59 minutter, men det var nok ikke meningen så dommeren lot det passere.
Så en hodekollisjon hvor det gikk hardest utover Espen Sivertsen som måtte av en stund, men etter å ha tømt en vannflaske over hodet var han snart tilbake på banen igjen.
Nå var det mye taktikkeri. Hundvåg la blant annet om til tre mann bak. Hos Vaulen byttet man på posisjoner hvor Wick Henriksen og Jonassen byttet plass.
Espen Sivertsen ble så tilsynelatende stemplet da han var på vei inn i boks, men måtte nøye seg med corner etter 70 minutter.
Hundvåg nærmet seg. Først et skudd som fra kort hold traff hånda på John Herman Ås, men heldigvis nada fra dommertrioen. Deretter en stor sjanse som gikk like utenfor.
Erik Holst Aasland, som hadde et bra innhopp sist, erstattet Espen Sivertsen på topp etter 73 minutter.
Et optimistisk forsøk av Ole Wick Henriksen spratt inn til keeper etter 78 minutter. Like etter kom Kristian Gaard inn på venstrebacken for Ås som igjen slet med beina.
Vaulen startet å bli trøtte av all løpinga. Ole Wick Henriksen hadde blant annet krampe og det var så vidt han kunne løpe.
Banen var sleip av regnet og keeper Eric Ordaz måtte gi en skummel retur etter 82 minutter.
Andreas Jonassen stakk så fra på høyre og kom inn i boks hvor skuddet fra skrå vinkel ble reddet, returen gikk opp i hånda og det ble blåst for hands i det 86. minutt.
Anvendelige Lars Skjelbred Nygård erstattet en sliten Ole Wick Henriksen etter 87 minutter og tok over den offensive rollen.
På tampen ble det uhyre spennende. Først reddet Kristian Gaard på strek etter 89 minutter, før Morten Melkevig headet like utenfor like etter.
Tre minutter på overtid fikk man corner i mot. Heldigvis ble Lars Skjelbred Nygård instruert av trener Bo Andersen om å stå på stolpen for der kom selvsagt ballen og det ble på nytt reddet på strek!
Fem minutter på overtid da Vegard Natland headet ut til nok en corner. Det ble slått inn og en gultrøye headet like utenfor venstre stolpe!
Hele fem minutter og 40 sekunder ble lagt til før dommeren omsider blåste av!
Dermed tar man ferie med supermotivasjon før høstsesongen. Neste kamp er hjemme mot Sunde 12. august.