Nestensensasjon av C-laget
(16.06.08) Vikartrener Christian Lie måtte hyre inn unge og lovende Morten Andreassen, Hector Vestbø og Øyvind Vollen da man slet med mange forfall.
Før kampen hadde man respekt for ubeseirede Vidar 3 som hadde scoret 85 mål på 9 kamper.
Vaulen startet bra og spilte fin fotball gjennom midtbaneleddet. Vaulen skulle ta ledelsen 0-1 da Sverre Møllegaard slo inn til Hector Vestbø som lirket inn fra kort hold. På 0-2 slo Øystein Winsnes inn på første hvor Hector Vestbø bredsidet inn på toppscorermanér.
Vaulen lå dypt og forsvarte seg godt, men så kom en glipp da Vidars toppscorer fikk stå alene på et innkast og heade inn 1-2. Her får vi skylde på den lave kveldssola?
Like før pause kom 2-2. Vaulen mistet ballen høyt og ble kontret inn med 3 mot 2.
I andre omgang gikk Vidar opp til 3-2 og igjen var det etter feil fra Vaulen da et løst tilbakespill ble snappet opp.
Vaulen ga aldri opp og var presise i sine overganger. 3-3 kom etter et lavt corner ble dunket inn av Øyvind Vollen.
Så dagens mål! Vollen presset en Vidarspiller som headet ut i returrommet til Morten Andreassen som på hel brasse skjøt ballen i lengste kryss!
Man var nær sensasjon, men tre minutter før slutt dunket Vidar et skudd oppunder nettaket til 4-4.
Vaulen hadde flere muligheter til å score, men både Morten Andreassen og Øystein Winsnes bommet etter å driblet seg gjennom.