(16.06.05) Vaulen fikk lite rom for sin vante spill da Hundvågs trener Tony Knapp fylte opp midtbanen med sin 3-6-1 formasjon.
EDDI REDDET VAULEN: Hundvåg var nær ved å bryte Vaulens lange rekke før Fast Eddi dukket opp av intet...
63 min
Amadou Noah
Eirik Ekholdt
87 min
16. juni - Hinna kunstgress - Tilskuere: 30 - Serie - Dommer: Kjetil Torland (Voll)
2. Stein-Ivar Andersen (K)
3. Stian Lima
4. Alexander Landsnes
5. Eivind Staurland <- 32 minutter
6. Jarle Eike
7. Magne Christiansen <- 65 minutter (-> 76 min)
15. Bjarne Hov
Christophe Dagsland som er på vei til EIK var ikke med. Inn kom Stian Husvæg. I forsvar erstattet Eivind Staurland en skadd Robert Hovland, mens Magne Christiansen kom inn for Henning Frode Holm.
Vaulen i 4-4-2 formasjon. Tom Arne Bø Pedersen - Stein-Ivar Andersen, Eivind Staurland, Alexander Landsnes, Stian Lima - Magne Christiansen, Jarle Eike, Anders Idsø, Thomas Idsø - Stian Husvæg, Sverre Gjuvsland.
Hundvåg på hugget fra start allerede etter 22 sekunder ble lynkjappe Lamin Banguera spilt igjennom i bakrommet, men keeper Tom Arne Bø Pedersen var ute å reddet.
Vaulens første sjanse kom på frispark etter at Stian Lima hadde blitt felt på 25 meter. Skuddet fra Thomas Idsø gikk like over.
HIL fortsatte sitt offensive spill i medvinden med bare tre mann bak. Langt mer hardarbeidene vant de de fleste dueller.
Etter 16 minutter fikk Sverre Gjuvsland gult kort etter å at han ga alt i jakten på en ball.
Halvveis i omgangen gikk noe som så ut som et innlegg fra Anders Idsø mot mål, keeper ble overrumplet og ga retur som Stian Husvæg nær var ved å sette inn.
Ved halvtimen kontret Vaulen ved Sverre som førte ballen fremover, men skuddet fra 20 meter trillet ut tilside for mål. Like etter ble Sverre tatt like utenfor feltet på venste. Thomas Idsø slo frisparket inn til Magne Christiansen, som fra klosshold ikke fikk styrt headingen mot mål. Dette var en av de bedre periodene for Vaulen, Thomas trikset seg inn i feltet og la ballen til Stian Husvæg, men skuddet gikk i en blokk av spillere.
Eivind Staurland som ennå sliter med vonde bein måtte gi seg etter 32 minutter, inn kom Henning Frode Holm. Henning gikk opp som spiss, mens Sverre ble satt ned som stopper.
Uten Sverres target egenskaper på topp slet Vaulen med å etablere spill. Hundvåg kom nær igjen med Banguera, men Tommen reddet flott.
En lang balltrilling etter 39 minuttter var nær ved å bære frukter da Henning fikk skutt fra 18 meter, men ballen gikk rett på keeper.
Et langskudd fra Hundvåg med en fin bue var nær ved å gå inn oppe i krysset etter 41 minutter, men Tom viste igjen pizzakvaliteter da han stoppet ballen med fingerspissene før han tok ballen i fast grep!
På overtid kom Banguera alene igjennom for tredje gang, men Tommen gikk ut i stjerne og fikk stoppet forsøket!
Sverre Gjuvsland som ga beskjed om at han måtte ut på tampen av første omgang ble erstattet av backen Ronny Hauge, samtidig gikk Stein-Ivar Andersen inn som stopper.
Omgangen startet dødt fra Vaulens side, det gikk rett og slett for smått. Nærmest var man etter 53 minutter da Anders slo inn foran mål, men Stian Husvæg fikk ikke skutt.
Amadou Noah kom seg fri inne i feltet etter 63 minutter, Stian Lima prøvde iherdig å få avverget, i steden gikk ballen via Noah og i bue over keeper til 0-1!
Vaulens sykestue fikk en ny gjest like etterpå da en ryggskadet Magne Christiansen måtte ut. Inn kom Eirik Ekholdt.
Etter 71 minutter slo Stein-Ivar Andersen et perfekt legg til Ekholdt i feltet, men fra 8 meter misset han og skuddet gikk over!
To minutter senere fikk Stian Husvæg gult kort etter å ha sparket etter en Hundvåg-spiller. Nå kokte det for Stian som var i clinch med en motspiller like etterpå. Trener Bent Lie kunne ikke gjøre noe annet enn å bytte ut Stian, inn kravlet den minst skadde som var Magne.
Publikum øynet et nytt håp etter 77 minutter da Anders Idsø fikk en volleymulighet fra drøye 16 meter, men keeper fikk avverget til corner.
De mørke skyene stimlet seg nå billedlig over Vaulen som ikke klarte å trenge seg igjennom forsvaret til de gule og blå.
Men Hundvåg gjorde endelig en feil etter 87 minutter da en ball trillet igjennom et nølende forsvar. Der dukket Eirik Ekholdt opp og satte ballen kontrollert i det tomme målet til stor lettelse for Vaulen!
Tre minutter ble lagt til og det var Hundvåg som kom nærmest, først på et skudd fra skrått hold inne i feltet som Tommen fikk en hånd på. Like etterpå handset visstnok Henning Frode Holm på 16 meter. Vaulen protesterte og Thomas Idsø ble belønnet med gult kort. Det susende frisparket fra Håvard Meling ga en ny stor sjanse til Hundvåg, men ballen gikk i tverrlegger og ut!
Dermed endte det 1-1 noe Vaulen skal være mest fornøyd med på en nitrist dag.
PIZZAPRISEN
I dagens pizzajury satt Ole Bjørn Bredesen. Det var få høydepunkter i kampen, men Oli mente keeper Tom Arne Bø Pedersen fortjente pizzaen fra Hinna Bistro for flere av sine svært viktige redninger.