6. Eirik Mæland
15. Ronny Hauge
KAMPEN
Hana tok en tidlig ledelse etter kun fire minutter ved Rolf Einarsen.
1-1 målet kom etter at Magne Christiansen slo frispark fra venstre. Han fant Marius Fossmark som headet i nærmeste hjørne etter fem minutter.
Magne Christiansen ordnet ledelse 2-1 til pause. Først tok Anders Idsø corner som ble klarert ut igjen, denne gang fikk Magne ballen på 9-10 meter, dempet på brystet og skjøt i mål via tverrligger.
3-1 kom da Jostein Eidem satte inn et corner fra Anders Idsø like etter pause.
Hana reduserte på frispark fra 18 meter ved Vetle Høyvik som satte i keeperhjørnet.
Det ble balanse i regnskapet da et legg fra venstre ved spillende trener Espen Hægeland fant en umarkert Rolf Einarsen i boksen etter 55 minutter.
Vaulens fjerde mål var det Fredrik Berntsen som kriget inn etter lang ball fra Petter Søndenå over forsvaret. Keeper kom ut, men bommet og Fredrik forsattte løpet og fikk puttet fra skrått hold.
Så på overtid løp Fredrik Berntsen gjennom og ble felt av keeper som ble utvist. Fra krittmerket scoret Magne Christiansen sikkert til høyre for keeper, som tidligere var utespiller. Det var  Magne sitt andre for dagen slik at han igjen er toppscorer.
Dermed kanonstart for Vaulen med tre strake seire i serie og cup. Mandag venter Klepp hjemme i cupen. Møt opp og hei frem dine lokale helter.