C-laget gikk på en smell
(16.04.08) Det var med respekt C-laget tok i mot Vidar, Lassalaget er flere ganger KM-mestre og vant hele 17-3 over relativt sterke Randaberg 3 sist runde.
I tillegg hadde man maestro Frode Lima ute med festskade.
SLIK VAR KAMPEN
Vaulen hang godt med i første omgang og kjempet bra. Man hadde en del lynraske kontringer, men slet med å sette sjansene.
I steden tok Vidar ledelsen på et frispark og like etter headet man inn et corner.
Alexander Landsnes kom inn og snudde det hele med to kjappe mål. Det første var en perle hvor Andreas Fløgstad slo inn fra høyre til Alexander som flikket inn med hælen. På 2-2 var det igjen Andreas som fant Alex foran kassen.
Lagene gikk til pause på 2-2.
Vidar fikk en kanonstart på andre omgang med to nye frisparkmål. De fire første målene kom altså etter dødballer!
Luften gikk ut av ballongen og slitne vaulengutter klarte ikke lengre å holde følge med veltrente Vidarspillere. Målene raste inn.
På tampen ble det litt bedring igjen og Vidar Skålevik styrte inn et trøstemål etter pasning fra Sverre Møllegaard.
Dagens kommentar
"Eg e så sleden. Eg sprang isje så mye, men eg tenkte mange løb." Sondre Urban.
GOALGETTER: Dagens profil var Alexander Landsnes som vekslet mellom å score og spy i første omgang...