(16.02.12) Vaulen vant overbevisende 4-2 over Hinna.

9 min
Are Meling
Hinna
22 min

45 min Are Meling (Christiansen)

64 min Anders Idsø (T Idsø)
Hinna
71 min

74 min David Berg (A Idsø)
16. februar – Hinna stadion Tilsk.: 40 – Trening – Dommer: Lars Dahlgren (VBK)

19. Sven Ole Høvring –> 76 minutter

Hos Vaulen står følgende spillere over - Eivind Staurland, Eivind Ovedal, Anders Dale, Steinar Brovold Hauge, Halil Husic, Gaute Schei, Arben Novaj Pepa Erichsen, Erik Bård Bråtveit og Danny Pinho.
Marius Fossmark har nå blitt syk. Anders Idsø går ned som stopper, Magne Christiansen kommer inn på midten, mens Sven Ole Høvring er ny på benken.
Troppen: Steffen Holm, Thomas Nilsson; Morten Husvæg, Eirik Mæland, Jarle Eike, Anders Idsø, Stian Lima; Sven Ole Høvring, Thomas Idsø, David Berg, Ragnar Vasshaug, Magne Christiansen; John Sanne, Are Meling, Harald Nedreskår, Christer Husvæg, Stian Falnes.
Dem som starter kampen møter klokken 19.00. Innbytterne møter klokken 19.30 og gjennomgår dødballtaktikken med Svein Øksnevad i løpet av første omgang.
Fokus i pausen blir på dem som spiller andre omgang.

Vaulen (4–3–3): Steffen Holm – Morten Husvæg, Jarle Eike, Anders Idsø, Stian Lima Magne Christiansen, Thomas Idsø, David Berg – John Sanne, Are Meling, Christer Husvæg.
Hinna åpnet best før Vaulen gradvis tok over.
Som alltid temperatur i disse oppgjørene. Magne Christiansen fikk gult kort tidlig i kampen.
Vaulen tok ledelsen etter ni minutter. Anders Idsøs corner fra høyre gikk via noen i feltet over på andre stolpe hvor
Are Meling stupte frem og headet inn 0-1.
Vaulen var overlegne på fysikken på de presise cornerne fra Idsø-brødrene kampen gjennom. Thomas Idsøs corner etter 17 minutter gikk via en rød før den ble reddet på streken.
Stian Limas skudd etter 19 minutter ble parrert av keeper.
Hinna utlignet etter en kontring etter 22 minutter på deres første sjanse.
David Berg følte nok at han ble snytt for straffespark etter 26 minutter.
Vaulen hadde et par halvsjanser før halvtimen, deretter dalte tempoet noe.
Christer Husvægs innlegg kom litt forkjært for Magne Christiansen som ikke fikk styrt ballen mot mål fra fem meter etter 38 minutter.
Like før pause tok Vaulen på ny ledelsen. Jarle Eike brøt og slo ut på venstre til David Berg som fosset frem. Han vinket inn til Magne Christiansen som skjøv ballen videre ut mot høyre til John Sanne. Innlegget gikk via Christiansen til Are Meling som fikk en enkel jobb.

I pausen foretok man fire bytter samtidig som man la om til 4-2-3-1.
Hinna på sin side glemte å sette inn mann nummer elleve og startet de første tolv minuttene med ti mann! Dette utnyttet Vaulen som hadde mye av spillet, men slet med å komme til klare sjanser.
Etter 62 minutter la man over til 4-3-3 igjen, noe som kjapt skulle gi resultater.
John Sannes innlegg fra høyre falt ned til John Sanne som fra skrå vinkel fikk testet keeper etter 64 minutter. På det påfølgende corneret fra høyre signert Thomas Idsø kom Anders Idsø inn i full fart på første stolpe og headet inn 1-3.
Vaulen gjorde også flere bytter og flyttet om på folk.
Hinna reduserte etter 71 minutter da det ble gitt retur på et hardt frispark fra 30 meter. 2-3 ble satt inn fra kort hold etter slapt forsvarsspill.
Vaulen økte etter 74 minutter da David Berg dukket opp på Anders Idsøs gode corner.
Vaulen fikk et mål annulert for offside etter 82 minutter. Harald Nedreskår kjempet ballen mot mål, men David Berg ville stjele den bare for å bli blåst av.
På tampen var temperaturen høy og en Hinna-spiller kom også i dommerens bok.
Vaulen vinner komfortabelt 4-2 mot et 3. divisjonslag. Man tok flere steg frem etter tapet mot Buøy sist. Neste kamp er lørdag 25. februar i Randaberg Arena mot Brodd.