Til semifinale
(15.11.05) Vaulen er videre til semifinalen i POL-turneringen etter å ha slått Hundvåg 3-2 på golden goal.
SIF venter nå i semifinalen på torsdag 19.30, da vil det også bli spilt 2x45 minutter.
GOLDEN GOAL: Tommen med avgjørende mål!
HUNDVÅG
2-3
14 min
Morten Wiik (Ronny Hauge)
36 min
Morten Wiik (Anders Idsø)
Sondre Bjørkne
39 min
Håvard Meling
40 min
63 min
TA Bø Pedersen (Staurland)
15. november - Midjord - Tilskuere: 20 - POL-turneringen - Dommer: L. Jonassen
1. Helge Dørheim
2. Andreas Fløgstad -> 30 minutter
3. Stein-Ivar Andersen -> 60 minutter
4. Robert Hovland -> 37 minutter (<- 60 min)
5. Sverre Gjuvsland
32
6. Eivind Staurland -> 30 minutter (<- 57 min)
7. Thomas Idsø
8. Magne Christiansen -> 48 minutter
9. Ronny Hauge -> 40 minutter
10. Morten Wiik -> 57 minutter
11. Anders Idsø
12. Tom Elseth <- 30 minutter (-> 60 min)
13. Eivind Ankerheim <- 30 minutter
14. Kjetil Aasland <- 37 minutter
15. Tom Arne Bø Pedersen <- 40 minutter
16. Stian Husvæg <- 48 minutter
Etter en jevn og sjansefattig start tok Vaulen mer over. Den første store sjansen fikk Eivind Staurland da han etter en kross fra Ronny stod alene på 10 meter, men to forsvarere og keeper dekket det meste av målet og skuddet ble reddet.
Vaulen tok fortjent ledelsen etter 14 minutter da et innlegg fra Ronny Hauge nede ved den venstre dødlinjen fant hodet til Morten Wiik som sterkt headet inn over keeper fra 10 meter. Det kunne fort blitt mer på en blåkopi like etter, men denne gang reddet keeper Mortens forsøk.
Så etter 22 minutter slo Steini en lur ball gjennom midten til Anders Idsø som prøvde volleyen like utenfor 16 meteren, men keeper fikk mirakuløst fistet over til corner.
Vaulen hadde en stor benk i dag og i pausen kom Eivind Ankerheim inn for Eivind Staurland, mens Tom Elseth erstattet Andreas Fløgstad.
Etter 32 minutter ble Sverre Gjuvsland tildelt gult kort etter en ureglementert sklitakling.
Vaulen doblet ledelsen etter 36 minutter da Ronny la igjen til Anders Idsø, det harde og lave skuddet gikk foran mål hvor Morten Wiik på frekt vis flikket ballen forbi keeper med hælen til 2-0!
Kjetil Aasland kom så inn for Robert Hovland. Så to kjappe mål i det 39. og 40. minutt av Hundvåg som kom etter slurv av Vaulen først ved Sondre Bjørkne deretter Håvard Meling.
Noe måtte gjøres og Tom Arne Bø Pedersen kom inn for Ronny Hauge.
Kampen rullet nå frem og tilbake, farligst for Vaulen var kanskje Anders Idsø da han etter 43 minutter upresset skjøt et kanonskudd like utenfor fra 25 meter.
Etter 48 minutter kom Stian Husvæg inn for Magne Christiansen.
Hundvågs Bjørkne fikk så gult kort for en stygg takling av keeper Helge Dørheim, som etter et pust i bakken reiste seg igjen.
Morten Wiik ga seg etter 57 minutter og Eivind Staurland kom innpå igjen.
Så to minutter før ordinær tid var Hundvåg svært nære ved å sende Vaulen ut av turneringen, men Sverre Gjuvsland kastet seg frem og fikk blokkert skuddet.
Dermed ble det 2x10 minutter golden goal.
I pausen satte man innpå Andreas Fløgstad for Tom Elseth, mens Robert Hovland kom inn for Stein-Ivar Andersen.
Så tre minutter i første ekstra omgang fikk Vaulen frispark langt ute på venstre siden, Eivind Staurland slo inn med sin presise høyrefot og hvem andre enn Tom Arne Bø Pedersen kjempet seg frem og headet nede i første hjørne!
Dermed vant Vaulen og møter SIF i semifinalen på torsdag. Den kampen spilles 19.30 på Stemmen.