Så løsnet det
(15.09.08) Etter over tre måneder uten seier for B-laget løsnet det mandag. Storhaug ble flådd med 7-0. Ronny Hauge (2), Marius Fossmark (2), Eivind Staurland, Kjetil Aasland og Tom Arne Bø Pedersen scoret.
TRE MÅNEDER SIDEN: B-lagets forrige seier var 9. juni.
VAULEN 2
7-0
STORHAUG
Ronny Hauge (O Bijan)
2 min
Marius Fossmark (R Hauge)
5 min
Ronny Hauge (J Erga)
37 min
Eivind Staurland
61 min
Marius Fossmark (J Erga)
72 min
Kjetil Aasland (H Vestbø)
85 min
Tom Arne Bø Pedersen (str.)
90 min
15. sept - Vaulenbanen - Tilsk.: 20 - Serie - D: E Sunde (1 omg), E Tangen (2 omg)
VAULEN 2
18. Ørjan Olsen
3. Øyvind Vollen <- 62 minutter
9. Stein-Ivar Andersen <- 56 minutter
2. Erik Hildén
17. Ørjan Grønnevig <- 45 minutter (-> 77 min)
23. Bjarte Rannestad
22. Ojan Bijan <- 77 minutter
11. Ronny Hauge <- 69 minutter
21. Johnny Erga (C) <- 74 minutter
4. Kjetil Aasland ->  45 minutter
25. Christian Lyse -> 56 minutter (<- 66 min)
14. Morten Andreassen -> 62 minutter
10. Tom Arne Bø Pedersen -> 66 minutter
15. Jone Holgersen -> 69 minutter
10. Hector Vestbø -> 74 minutter
Drama før kampen da dommeren fra Kåsen ikke dukket opp. Til slutt ble man enige om at Eirik Sunde skulle dømme første omgang, mens Endre Tangen dømte andre omgang.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Øyvind Vollen, Stein-Ivar Andersen, Marius Fossmark, Erik Hildén - Ørjan Grønnevig, Eivind Staurland, Bjarte Rannestad, Ojan Bijan - Ronny Hauge, Johnny Erga.
Vaulen tok ledelsen etter 90 sekunder. Man kontret på venstre ved Ojan Bijan som la en god ball over på høyre til Ronny Hauge som fra 16 meter lobbet over en utrusende keeper.
Storhaug var godt med på notene i starten og like etter målet kom en sort helt fri igjennom, men keeper Ørjan Olsen reddet stort med benparade.
Vaulen doblet etter fem minutter da Ronny Hauge sendte en stikker til Marius Fossmark som fra 16 meter satte ballen kaldt nede i høyre hjørne. Storhaug protesterte for offside og spiller nummer 15 fikk gult kort.
Vaulen hadde en rekke sjanser både Ojan Bijan, Johnny Erga og Ronny Hauge ble hindret av keeper.
Vaulen gikk opp til 3-0 etter 37 minutter da Ojan Bijan slo ned langs venstre til Johnny Erga som la inn, Ronny Hauge skjøt ballen nede til venstre i mål.
I starten av andre omgang hadde begge lag sine sjanser. Johnny Ergas skudd ble fistet til corner, mens Marius Fossmark reddet på streken med hælen.
4-0 var en perle av Eivind Staurland som dunket inn fra 28 meter like oppe i det venstre krysset! Det er lenge siden vi har sett et slikt vakkert mål på Vaulenbanen.
Christian Lyse hadde bare vært åtte minutter på banen fikk seg en smell i hodet, med et kutt over øyenbrynet måtte han gi seg.
Johnny Erga kom til flere enorme sjanser med sin fart, men hadde ikke marginene med seg. Først driblet han av Storhaugs stoppere, men bredsidet inn til keeper. Så ble han spilt fri av Eivind Staurland, men skjøt vel utenfor fra bra hold. Deretter var det Bjarte Rannestad som ga til Johnny, men skuddet nede mot venstre hjørne ble gitt til corner.
Etter 72 minutter ble det 5-0 da Johnny Erga slo inn et corner fra venstre til Marius Fossmark som kom flygende inn på første stolpe og skjøt ballen utagbart inn.
Johnny Erga brøt så spillet og kom seg gjennom, men skjøt rett i keeper. Nå hadde Johnny fått nok og gikk ut.
Storhaug hadde faktisk en del sjanser, men enten gikk skudda utenfor eller stod en god Ørjan Olsen i veien.
Kjetil Aasland ville også være med på moroa, han fikk ballen nede på venstre siden av boksen og klinket til på volley. Ballen gikk i herlig bue over keeper og ned i lengste!
To minutter på overtid ble Tom Arne Bø Pedersen felt da han var på vei igjennom. Dommer Endre Tangen kunne ikke gjøre annet enn å blåse for straffespark.
Tom Arne Bø Pedersen tok straffen selv og satte den nede i venstre hjørne!
Dermed 7-0 seier til Vaulen som skal i aksjon igjen allerede på onsdag borte mot Våganes klokken 20.30.