21. Johnny Erga
Anders Dale var tilbake fra suspensjon, mens Stian Lima var tilbake fra ferie.
Vaulen (4-4-1-1): Eric Ordaz - Alexander Landsnes, Robert Hovland, Espen Klette, Stian Refvik - Andreas Fløgstad, Thomas Idsø, Magne Christiansen, Anders Idsø - Anders Dale - Tom Stian Sunde.
KAMPEN
Kampen mellom tabellnaboene ble en kamp med mye nerver og få store sjanser. Begge lagene måtte vinne, og det meste av spillet foregikk i først omgang på midten.
Anders Dale var uheldig og brakk armen stygt.
Alle trodde omgangen skulle ende målløs, men det var før lille kjappe Ørjan Andreassen dukket opp på overtid og satte ballen fordi Ordaz i vaulenmålet.
Vaulen startet mer offensivt i 2. omgang og plasserte lynraske Johnny Erga
på topp. Men individuelt gode vardspillere straffet Vaulen hardt og Tor A Hauge satte inn 2-0 med et kjempeskudd midtveis i omgangen.
Ronny Hauge falt rutinert i boksen og kompisen hans, dommer Ulseth, var aldri i tvil om at det var straffe, men Anders Idsø brant sjansen.
Vaulen presset på og fikk en redusering da en vardspiller var uheldig å sette ballen i eget mål. Men rett før slutt var det nok en gang duket for Tor A Hauge, iskaldt satte han ballen forbi keeper.
FAKTA
Gult kort: Tor Andre Hauge (Vard)
Sjanser: 3-5
Hjørnespark: 2-5
SAGT OM KAMPEN
Ole Søyland fortviler over den lille stallen. "Vi har 10-12 mann på trening, da er det vanskelig å få det til," forteller Ole til RA og legger til at han savner motiverte ungdommer.
"Vi er for dårlige i begge 16-meterne. Vi mangler litt killerinnstilling og marginer."
Vard-trener Kolbjørn Fosen var fornøyd. "Fullt fortjent at vi vinner. Det var til og med Vaulen enige i."
"Neste gang tar eg straffen," Thomas Idsø til broder Anders etter straffebom.
PIZZAPRISEN
Dagens prestasjon blir belønnet med pizza fra Hinna Bistro!
Pizzaen i dag gikk til keeper Eric Ordaz grunnet en feberredning på heading fra klosshold.