Fin start på helgen
(15.02.08) Vaulen kom under 0-1, men vant 7-1 over 4. divisjonslaget Hundvåg.
Anders Idsø, Marius Fossmark (2), Stian Refvik, Are Meling, Stian Lima og Daniel Lie scoret målene.
SNUDDE KAMPEN: Etter en noe fomlete start, eide Vaulen og tomålsscorer Marius Fossmark.
7-1
HUNDVÅG
18 min
Hundvågs nr 17
Anders Idsø (frispark)
20 min
Marius Fossmark
31 min
Stian Refvik (Stein-Ivar Andersen)
32 min
Are Meling (Stian Falnes)
50 min
Stian Lima (Stian Falnes)
56 min
Marius Fossmark (Anders Idsø)
58 min
Daniel Lie
83 min
15. januar - Vaulenbanen - Tilskuere: 30 - Vinterserie - Dommer:JØ Ulseth, Hundvåg
1. Ørjan Olsen
Spissen Daniel Lie var tilbake og startet på benken. Der var også juniorspillerne Jonas Kartevold og Tarald Kleppa Øvrebø.
Midtbanespillerne Kenneth Dahle og Magne Christiansen stod over med lyskeproblemer. Robert Hovland og Stian Husvæg er ute med kneskader. David Møller har slitt med sykdom, mens Jarle Eike (whiplash) og Thomas Idsø (kne) er langtidsskadd.
Vaulen (4-4-1-1): Anders Bårdsen - Stein-Ivar Andersen, Espen Klette, Tore Søraas, Stian Refvik - Alexander Surdal Nilsen, Bjarte Rannestad, Marius Fossmark, Stian Falnes - Anders Idsø - Are Meling.
Kampen fikk ikke satt seg i starten og det var ikke mye spill.
Etter 10 minutter kom dommeren Jan Øyvind Ulseth i fokus da han fra midten så at Vaulens keeper Anders Bårdsen hadde med seg hendene utenfor 16 meteren på et utspark. Vaulens trener Endre Tangen var veldig misforøyd med den avgjørelsen.
Bjarte Rannestad la igjen ballen til Marius Fossmark etter 13 minutter. Dupperen fra 25 meter hadde en farlig retning mot venstre hjørne, men keeper fikk slått ut til corner.
Hundvåg tok ledelsen etter 18 minutter på noe som lignet et offsidemål. Gjestene spilte opp sentralt og flikket ut mot venstre hvor HILs nummer 17 stormet igjennom. Fra 16 meter like foran mål satte han ballen lavt nede til venstre.
Are Meling fikk frispark fra 22-23 meter etter 20 minutter. Anders Idsø vridde ned mot venstre hjørne, keeper så ut til å ha kontroll, men ble lurt. Dermed 1-1 og Anders 99. mål for A-laget gjennom tidene...
Anders Idsø synes å trives i sin frie rolle bak spissen. Etter halvtimen slo han en nydelig ball i rommet til Alexander Surdal Nilsen på høyre. Fra hjørnet av 16 kunne han ha avsluttet selv, men slo uselvisk over mot Are Meling i feltet. En blåtrøye kom i mellom og fikk klarert over kortlinjen.
Anders Idsøs påfølgende corner fra venstre falt ned til Marius Fossmark foran første stolpe, han fikk to muligheter før han dunket inn på nærmeste med slegga!
Etter mye flott spill slo Stein-Ivar Andersen en kirurgisk ball over Hundvågforsvaret til en offensiv Stian Refvik som kom i full fart bakfra på venstre. På en berøring satte han ballen elegant nede i høyre hjørnet etter 32 minutter. Stian var i ekstase for sitt andre mål for A-laget.
Etter en rufsette start er Vaulen dominante. Etter 35 minutter prøvde Steini seg med et langskudd som strøk venste stolpe. Fem minutter senere la Anders Idsø mot en god Stian Falnes på venste. Han dro seg innover og avfyrte et vanvittig skudd mot nærmeste som keeper med nød og neppe fikk parert.
En presis diagonalpasning fra Anders fant Are Meling etter 42 minutter. Fra høyre hjørne av boksen smelte han av bare for å se ballen stryke utsiden av lengste stolpe.
I pausen kom Jonas Kartevold inn for Bjarte Rannestad på sentral midtbane, mens Stian Lima erstattet Stian Refvik på venstre back.
Det skulle bli 4-1 etter 50 minutter. Anders Idsø la en ball i mellomrommet mellom back og stopper, Stian Falnes stormet ned på venstre og slo en delikat serv til Are Meling som stupheadet inn på lengste. Vakkert!
Vaulen fikk til mye bra spill på venstre. Etter 56 minutter hadde Stian Lima regien da han sendte Stian Falnes ned til dørlinjen. Falnes stoppet opp og la ut 45 til Stian Lima som dengte løs, ballen gikk via en Hundvågforsvarer og inn i nærmeste! Ai-ai-ai! Kjekt med sjeldne målscorere, dette var Stian første siden 27. mai 2004!
Så en scoring for minneboken. Anders Idsøs corner fra venstre ble møtt av Marius Fossmark på første som i luften vridd med ryggen mot mål klinte ballen opp i nærmeste kryss med hælen! Slike mål får man ikke en gang til på trening!
Endre Tangen så at Marius ikke kom ned på bakken etter det syke målet og tok han sporentreks av banen etter timen... Inn kom Eivind Staurland som overtok den defensive midtbaneposisjonen.
Nok en stor sjanse fulgte etter 63 minutter da livlige Falnes kom ned på venstre, han stoppet opp og curlet inn med høyrefoten. Ballen danset foran streken før Are Meling kom skliende inn fra skrå vinkel på motsatt og skjøt i nettveggen.
Daniel Lie kom inn etter 64 minutter for Are Meling. Dermed fikk Dani sitt comeback etter fire sesonger i Viking.
Flott spill etter 69 minutter var nær ved å bære frukter. Etter mange kjappe trekk var det Stian Lima som la inn til Anders Idsø, i ubalanse fra god posisjon trillet ballen lett inn for keeper.
Tarald Kleppa Øvrebø (16) kom inn til sin A-lagsdebut etter 71 minutter da han erstattet Alexander Surdal Nilsen på høyrekanten.
Nå spilte Vaulen kosefotball og Hundvåg sprang i mellom. Anders Idsø la igjen ballen etter 73 minutter til Daniel Lie som nok fikk ballen litt for tett innpå seg. Han fikk dermed ikke allverden trykk i volleyskuddet og keeper hadde full kontroll.
Stein-Ivar Andersen slo flatt opp mot Daniel Lie etter 82 minutter. Ballen ble kort lagt tilside for Jonas Kartevold som prøvde seg med venstre, ballen trillet i høyre stolpe og ut i spill igjen.
Daniel Lie fikk gjenåpnet kontoen etter 83 minutter. Det var vel Steini som la over fra høyre til Dani som flikket til seg selv før han på goalgettervis satte kula under keeper nede i høyre hjørne.
Hundvåg var nær et trøstemål etter 85 minutter da de kontret og skjøt i høyre stolpe. Stian Lima ble tatt hardt etter 86 minutter. Anders Idsø bommet på frisparket, men ballen fikk en farlig retning mot høyre kryss og keeper fikk fistet til corner.
DANI: Daniel scoret i comebacket.
Etter 90 minutter dro Stian Falnes seg inn mot midten og dro av, ballen spratt inn mot mål og keeper hadde problemer med å holde.
Kampen endte med 7-1 til Vaulen. En flott gjennomkjøring, Vaulen viser at de har mye bra på gang og det skal bli spennende å følge med fremover.
SIGNERTE: Ronny Hauge signerte kontrakt som B-lagstrener da formann Tor Erik Hadland kom ned med papirene i andre omgang.