Nok et sterkt resultat
(15.02.02) Vaulen (1) 1 - 1 (0) Buøy
Gaute Johannessens Buøy var i forkant ansett som det sterkeste laget i SR-serien.
Men Vaulen skulle overbevise igjen mot antatt sterkere motstand.
Buøy ledet gruppa før denne kampen etter seire over Viking 2 (3-0) og Orre (3-1).

–> 75 minutter

Vaulen slet med store skadeproblemer før denne kampen og stilte kun med 14 mann i troppen.
Stig Molde var fremdeles syk, mens Sondre Urban ventes å ta en pause med sin langtidsskade. Stein Ivar Andersen trente ikke tidligere i uken med en liten smell.
Vaulen (4–42): Tom Arne Bø Pedersen – Fredrik Eriksen, Erik Gysland, Jan Egil Salvesen, Erik Hildén – Ole Bjørn Bredesen, Jarle Eike, Anders Idsø, Alexander Landsnes – Pedro Salgado, Inge Martin Hinna.
Eirik Ekholdt var henvist til benken slik at Pedro Salgado kom inn på spissplassen. Ole Bjørn Bredesen fikk sjansen på høyrekanten i skadefraværet til Stein Ivar Andersen.
Vaulen startet friskt og Inge Martin Hinna scoret et tidlig mål etter pasning fra Pedro Salgado.
Buøy var som ventet et rutinert lag med mye fysikk og aggresiv spillestil. Det var dog Vaulen som skapte de største sjansene.
I andre omgang utlignet Knut Hammer Larsen for Buøy.
Det utartet seg til en hard kamp dominert av mange dueller slik at publikum ei fikk sett mye finspill, men det var vel forventet mot Buøys spillestil?
Øyboerne sytet hele kampen på dommeren, medspillerne, motspillerne og publikum! Ingen var derfor sjokkerte da tidligere vikingspiller Rolf Sverre Østerbø ble utvist etter 80 minutter.
Etter dette skapte Vaulen en rekke sjanser som burde ha gitt dem seieren.
Vaulens forsvar var solide, men slet noe med distribusjonen fremover. Ellers var keeperne Tom Arne Bø Pedersen og Bjarne Hov gode i hver sin omgang. Snakk om luksusproblem på den posisjonen for Vaulen!