Stø kurs mot KM for yndlingene
(14.09.04) Vigrestad B - Vaulen C 3-11
Mål: Lie, Hauge, Idsø (2), Skålevik (3), Lima (2), Staurland, selvmål.
Vaulen tok raskt en 3-0 ledelse. Først ved targetmannen Christian Lie, som satte ballen i mål fra kloss hold. Så to pent plasserte skudd nede i hjørnene fra henholdsvis Ronny Hauge og superinnbytter Anders Idsø.
Vigrestad reduserte en gang før pause, men i andre omgang var det total Vaulendominans.
Vidar "Vidello" Skålevik førte an showet med to flotte mål, begge etter pasning fra Cissa.
FRISPARK-KONGEN: Frode Lima viser målteft.
Vigrestad kontret inn et til, før Frode Lima fikk ballen fra Andi og la på til 6-2. Deretter følgte et Vigrestad selvmål, før Frode "Frispark-kongen" Lima fikk frispark fra drømmehold og klinket inn 8-2. Anders serverte så til Eivind Staurland som puttet inn det niende, Eivind som også hadde et skudd i stangen tidligere i kampen.
Vigrestad reduserte så igjen, men ringreven Vidar ga seg ikke og hattricket kom etter et lurt skudd nede ved første stolpe. Anders Idsø fikk æren av å avslutte dagens økt da han i flott samspill med Kjetil Stensland scoret 11-3.
Etter dagens kamp står Vaulen 3 med 98 mål på 13 kamper, ennå gjenstår det fem serierunder...
Samtidig har eneste reelle motstander om seriegullet, Vidar 4, nå rotet seg vekk i det siste dermed leder Vaulen med ett poeng med to mindre kamper spilt. Neste uke venter to hjemmekamper mot Orstad 2 og Rolf.
Vaulen: Eirik Sunde, Jostein Jensen, Eivind Staurland, Ronny Hauge, Vidar Skålevik, Kjetil Stensland, Christian Lie, Anders Idsø, Frode Lima.