Heldig poengfangst
(14.08.09) Vaulen vant 1-0 borte mot Djerv 1919, etter at Are Meling scoret i femte kamp på rad. Men det skulle bli mer spennende enn nødvendig mot tabelljumboen.
JUBEL: Videosnutt fra garderoben like etter kampen.
DJERV 1919
0–1
13 min
17. Are Meling <- 20 minutter
25. Henrik Jelsa -> 20 minutter (<- 89 min)
12. Stian Falnes -> 63 minutter
19. Endre Tangen -> 89 minutter
Vaulen sliter med få spillere om dagen. Man har kun tre innbyttere i kveld inkludert trener Endre Tangen som fyller 40 år på mandag.
Alexander Surdal Nilsen har nå reist til Bergen for studier. Anders Idsø står over med vond ankel. Hildén, Refvik, Nessjøen, Eidem, Eike, Staurland og Berntsen står også over.
Vaulen (4–4–2): Tom Arne Bø Pedersen – Magnus Torgersen, Alexander Landsnes, Marius Fossmark (C), Stian Lima – Ronny Hauge, Magne Christiansen, Anders Dale, David Møller – Christian Lyse, Are Meling.
LIVE (TRYKK F5 FOR Å OPPDATERE)
  • Nordicbet holder Vaulen som favoritter. Djerv 1919 – Vaulen  3.50  5.50  1.55.
  • Les mer om Djerv 1919 på deres hjemmeside her!
  • Livescore fra kveldens lokale kamper finnes her!
  • Høydepunkter fra kampen kommer på lokalsport.no senere. Videoen fra Vaulens 5-1 seier ligger her!
  • Bilder fra den kampen er arkivert her!
  • Da har vi kontakt med Christian på Djervbanen. Kampen er i gang!
  • Djerv 1919 ligger kanskje i bunnen av tabellen, men har virket sterkere i høst. Dem var da også hvasse i starten. Etter tre minutter skjøt dem to meter tilside for keeper Tom Arne Bø Pedersen.
  • Fin forsering av Ronny Hauge på høyrekanten etter 9 minutter, men innlegget ble klarert foran David Møller i feltet. Vaulen trykker på nå!
  • 0-1 ARE MELING 13' Magne Christiansen la inn fra siden, keeperen ga retur til Are Meling som headet ballen i mål til 0-1! Nå har Are scoret i fem kamper på rad!
  • Like etter hadde Djerv 1919 en sjanse som lett kunne ha blitt mål.
  • <–> Henrik Jelsa kommer inn for Are Meling som måtte gi seg med skade etter 20 minutter. Are klarte ikke å gjennomføre onsdagens trening, så det var ikke overraskende. Nå svetter nok Endre Tangen for han er eneste gjenværende innbytter sammen med Stian Falnes.
  • Fin mulighet for Jelsa på direkten, men skuddet ble for løst og trillet halvmeteren utenfor.
  • Etter 25 minutter kom Vaulen alene gjennom med to spillere. Men David Møllers avlevering til Christian Lyse ble for upresis.
  • Kjempesjanse for araberne. Vaulen fikk reddet på streken etter halvtimen!
  • Så en lekker opprulling av Vaulen etter 35 minutter. Marius Fossmark med fint oppspill til den offensive backen Stian Lima som spilte innover i banen. Christian Lyse overtok, fintet av et par mann før han la ut til høyre hvor Ronny Hauge skjøt over mål.
  • Førti minutter nå og stopp i spillet da en Djerv-spiller ligger nede med en skade. Begge lag benytter sjansen ved å få i seg noe vann og de.
  • Visste du at Djerv 1919 spilte i den norske toppserien i 1988?
  • Like før pause fikk en Djerv-spiller gult kort etter å ha taklet Anders Dale.
  • Vaulen går til pause med ledelsen 1-0. Klarer vi seks poeng på en uke?
  • Andre omgang har startet. "Det er ikke mange folk å ser på her," forteller Kizza. "En 15-20 mann, alle støtter Vaulen..."
  • Eventyrlig sjanse for Djerv etter 55 minutter. Det er utrolig at det ikke står 1-1 nå.
  • Magne prøver seg på en Hoseth, men det hele ender opp med Djerv 1919-innkast.
  • <–> Stian Falnes kom inn for Ronny Hauge på høyrekanten etter 63 minutter.
  • Omgangen er halvspilt nå. Djerv fører mye av spillet, Vaulen virker baktunge.
  • Dette er Magnus Torgersens siste kamp for Vaulen. 18. august reiser han til Fredrikstad for studier.
  • Spillerne har planlagt en fest etter kampen for å feire at Endre Tangen blir 40 år. Nå er han i oppvarming med åtte minutter igjen.
  • Det er helt utrolig at Vaulen leder. Mye rart foregår på banen, man mister ballen hele tiden og det er panikk i spillet.
  • Nervepirrende nå. Vi trenger medikamenter her.
  • En kombinasjon av udyktighet fra Djerv og flaks gjør at Vaulen holder nullen. Tommen i mål har egenlig ikke måtte reddet så mye. Etter 85 minutter skjøt en presset gultrøye utenfor fra halvannen meter.
  • De siste tjue minuttene er det bare et langskudd fra Magne Christiansen som vil bli husket av Vaulen offensivt.
  • Endre Tangen er klar til å komme inn med få minutter igjen.
  • Vaulen ville ha straffespark da Christian Lyse ble holdt innenfor feltet etter 88 minutter, men måtte nøye seg med corner. Ronny Hauge står i bar overkropp og skriker fra sidelinjen. Corneret kommer inn fra Magne Christiansen, keeperen mistet før han fikk kontroll.
  • Vi har Christian Tollefsen konstant på telefonen nå. Etter 89 minutter skjøt Djerv utenfor fra 20 meter.
  • <–> Henrik Jelsa ut for Endre Tangen som går inn som tredje stopper.
  • Kjemperedning av Tom Arne etter 91 minutter, Magnus Torgersen skjøt returen ut til kast.
  • Djerv med skudd fra 5 meter, 17 meter over. Vi er heldige som møter et svakt lag i dag.
  • Dommeren vil ikke blåse av, vi er fire minutter på overtid.
  • SLUTT! Vaulen vant 1-0.
  • Når Vaulen møter Klepp neste uke er det kamp nummer 200 for Vaulen på rad i 3. divisjon siden 2001.
  • Marius Fossmark kjeftet på seg et gult kort i løpet av kampen.
  • Når David Møller har vært på banen for Vaulen i serien denne sesongen har vi ikke sluppet inn et eneste mål.
  • Herlig å vinne på en dag hvor man manglet mange folk og det ikke helt fungerte. "Nå koser vi oss med brownies," forteller Kizza.
HELT MATTE: Den gamle storklubben med frekk matte i inngangspartiet. "Slik må Vaulen også få," mener Christian Tollefsen.
ER DET IKKE? Har du noen gang lurt på hvor Odd Karsten Tveit har blitt av?
MYE KRØLL: Det var mye krøll med dagens linjemann.
OPPVARMING: Bilder fra oppvarmingen. Magnus Torgersen (nærmest) i aksjon for siste gang for Vaulen.
OPPVARMING 2: David Møller til høyre i tenkepositur, drømmer han seg vekk til premierefesten for sin kommende kinofilm Rottenetter?