Si meg hva betyr adjø?
(14.06.12) Storseier og tabelltopp kom som en parantes da Vaulen sa adjø til en av de største. Magne "Bolla" Christiansen fikk velfortjent heder for sin innsats for Vaulen. Nå reiser han hjem til Ølen.
Ketchupeffekten
Vaulen hadde mye av ballen mot Havørn, men trengte en god time før det løsnet. Plutselig rant det inn. Marius Fossmark, Gaute Schei, Thomas Idsø og Are Meling ordnet 4-0 seier.
Nå har man to harde bortekamper igjen før ferien. Først mot Riska da det er varslet en rekke forfall, deretter en virkelig toppkamp mot Midtbygden.
4–0
HAVØRN
Marius Fossmark (T Idsø) 63 min

Gaute Schei (Ovedal) 65 min
Thomas Idsø (str.) 67 min
Are Meling (Husic) 77 min
14. juni – Vaulenbanen Tilskuere: 20 – Serie – Dommer: Atle Larsen (Brodd)

82

Anders Idsø var tilbake fra karantene hos Vaulen.
Vaulen (4–3–3): Danny Pinho – Boye Christiansen, Eivind Staurland, Marius Fossmark, Jon Nessa – Thomas Idsø, Anders Dale, Anders Idsø John Sanne, Gaute Schei, David Berg.
De første ti minuttene hadde Vaulen ballen mest. To farlige innsvingere på frispark fra Anders Idsø, ble nektet med klareringer fra Havørn.
Etter kvarteret fikk gjestene frispark fra midtbanen, dem slo midt mot mål i den lave sola, men headingen i feltet gikk like over.
Anders Dale vant ballen på midten etter halvtimen og la ut til John Sanne på høyre. Innlegget møtte Anders Idsø på fem meter, men han falt i det han skulle styre ballen i mål. Synd for Anders som hadde planlagt en spesiell feiring!
I det 37. minutt kom John Sanne kom til et av flere innlegg fra siden. David Berg fikk headet mot mål, men keeper fikk slått til corner.
De blå fikk et billig frispark etter 41 minutter. Skuddet fra 30 meter gikk like til side for høyre vinkel.
Omgangen ebbet ut og lagene gikk til pause på stillingen 0-0.

BALOTULLI? Anders Idsø skulle hedre Magne Christiansen med å dra opp drakten ved scoring, men traff ikke mål!
Vaulen gjør et skifte fra start da Arnt Ove Ivesdal kom inn for Anders Dale sentralt.
Første kvarteret av andre omgang var sjansefattig, men Vaulen eide ballen. Havørns keeper hadde nå den lave kveldssolen, noe Vaulen måtte benytte seg av.
Strandguttene tok ledelsen etter 63 minutter etter corner fra Thomas Idsø. Keeper fikk bokset ut ballen, men den havnet i beina til Thomas som igjen slo inn foran mål. Marius Fossmark møtte innlegget med pannebrasken og plasserte ballen til høyre for keeper.
Eivind Ovedal fikk gult kort etter 64 minutter.
Innbytter Ovedal forserte ned over venstrekanten etter 65 minutter og la inn til Gaute Schei som scoret med brystkassen!
Nå hadde det virkelig løsnet for Vaulen. Etter 67 minutter ble Ovedal spilt gjennom i midten, han kom alene med keeper og ble tatt. Straffe til Vaulen som Thomas Idsø setter sikkert høyt til høyre for keeper.
Are Meling økte til 4-0 etter 77 minutter. Halil Husic sentret igjennom til Are som scoret fra få meter.
Sven Ole Høvring kom i boken til dommeren etter 82 minutter.
Vaulen kontrollerte de ti siste minuttene og vant fortjent 4-0.

Vaulen tok dermed over tabelltoppen iallefall enn så lenge, mandag spiller Midtbygden lokalderby mot Staal 2.
Dagens strandgutt
Pizzaprisen gikk i dag til Marius Fossmark.

Bolla ble hedret
En fantastisk fotballspiller og person forlater Vaulen i dag. Klubbpoeten Sven Ole Høvring har selvsagt skrevet noen ord til Magne "Bolla" Christiansen.
Diktå komme kansje litt tett her nå, men suns d e på sin plass me et dikt t vår gode mann Christiansen på sentrale mitt.
D e o viktigt å få me at eg fortsatt angre på at eg sprong å feira for meg sjøl istedenfor å takka Magne me ein klem for målgivanes pasning på øveti mot Sauda på treningsleiren i fjor!!