MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Jevnt i toppkampen
(14.06.05) Vidar 3 - Vaulen 3 3-3
Mål: Eirik Ekholdt (2), Vidar Skålevik.
Begge lag stod uten poengtap før runden og det ble også en svært tett og jevn kamp.
WEBHAMSTEREN: Jos spilte sin beste kamp siden Dana Cup '94 og var banens beste...
Pål Særvoll var tilbake på sommerferie fra legestudier i Ungarn, mens Vegard Ravndal endelig gjorde comeback etter et avbrudd.
Vidar Skålevik var svært oppildnet av heiaropene i denne kampen og var svært involvert i de tre første målene. Først med negativt fortegn da en dribleserie førte til en kontring som ga en i mot. Så en magisk pasning til Eirik Ekholdt som dro seg fri og utlignet. Like etterpå var det Skålevik som stod bak målet da Tommen fant han lurende bak forsvaret.
Vidar utlignet så til 2-2, men Vaulen ga seg ikke og 3-2 var en perle. Klikk-klakk spill startet i eget forsvar ble avsluttet med at Tommen hælte til Jostein som la ballen på sølvfat til Eddi!
Vidar la frem tre mann på slutten og fikk betalt like før slutt da de fangte opp en ball og kontret inn 3-3. Helt på tampen fikk Tommen en kjempesjanse, men alene mot mål skjøt han rett på keeper!
Vaulen: Eirik Sunde, Vidar Skålevik, Pål Særvoll, Jostein Jensen, Kjetil Stensland, Tom Arne Bø Pedersen, Eirik Ekholdt, Frode Lima, Øystein Winsnes, Vegard Ravndal, Christian Lie, Morten Sivertsen.