Endelig vant Vaulen
(14.03.11) Endelig kom årets første seier, og det mot et Stavanger-lag som vi i Aftenbladet forrige uke kunne lese lønnet sine spillere.
I følge rapportene var det mye fint spill fra Vaulen og det var helt greit med hjemmeseier, dog presset gjestene på tampen.

1–0
STAVANGER IF
Selvmål
20 min

16. Alexander Landsnes

Vaulen (4–4–2): Ørjan Olsen – Knut Foldøy, Daniel Vatland, Tore Søraas, Eirik Mæland – Øystein Berge Gjellestad, Jarle Eike, Thomas Idsø, Christer Husvæg – Magne Christiansen, Henrik Jelsa.

Kampen
Kampens eneste mål kom etter 20 minutter. Henrik Jelsa fremprovoserte et selvmål etter innlegg fra Christer Husvæg.
I pausen kom Anders Idsø og Gaute Schei inn i planlagte bytter for Jarle Eike og Øystein Berge Gjellestad.
Det siste kvarteret var det også en rekke bytter som grafikken viser. Etter 90 minutter måtte Anders Idsø ut med en liten smell, men klubbveteranen kunne berolige fansen på sidelinjen at det ikke var noe alvorlig.
Et hardtkjempende og disiplinert Vaulen-lag tok årets første seier. Neste oppgave for Vaulen er treningsleir i Sauda til helgen.

Dagens må være Henrik Jelsa som forlot banen omlag 50 sekunder ut i andre omgang grunnet et akutt toalettbesøk! Nå hva har man egentlig pausen for, undrer dagens skribent Christian Tollefsen.