Burde ha avgjort tidlig
(14.02.19) Vaulen ut fra blokkene og burde ha leda klart da Sunde tok ledelsen etter halvtimen.
Målet ga Sunde en boost og like etter stod det 2-0.
Vaulen gjorde igjen mange bytter og avsluttet med åtte juniorer på banen samtidig.
Sisco Mick skapte ny spenning i kampen da han danset seg ned på høyresida og slo flatt inn, ballen gikk i mål via en gultrøye.
SUNDE
2–1
Simen Soma Hjelle
30 min

Jørn Hornseth 36 min

88 min Selvmål (Mick)

14. Eirik Reiestad –> 62 minutter

Spillere som Fredrik Stray Tjaum, Sander Oaland, Morten Nygård, Fredrik Bokn Hansen og Ivar Evensen fikk sine årsdebuter etter forfall sist.
Det var forfall fra John Herman Ås som jobbet. Audrius Mirauskas stod over med en vond rygg, men skal være klar til neste uke. Flere av juniorspillere var også i aksjon onsdag kveld mot Randaberg. Gabriel Økland Retallack meldte inn forfall med vond ankel på kampdagen.
Vaulen (4–3–3), 1. omgang: Endre Lien – Ørjan Bergum, Bendik Aarstad, Casper Schibstad Tjøstheim, Vegard Natland – John Petter Gilje, Sander Oaland, Erlend Høllen Sjøen – Fredrik Stray Tjaum, Jørgen Helland, Thomas Surdal Arnesen.

Vaulen (4–3–3), 2. omgang: Trym Landråk Gjerstad – Sebastian Mollan, Ørjan Bergum, Idar Røed Randeberg, Vegard Natland – Fredrik Bokn Hansen, Morten Nygård, Even Sandøy Nærum – Sisco Mick, Jørgen Helland, Felix Alinyoh.
Vaulen ut fra blokkene og kunne ha tatt ledelsen etter to minutter. Thomas Surdal Arnesen skjøt på tverrs av mål fra hjørnet av femmeteren, ballen havnet på motsatt til Vegard Natland, men keeper reddet med beinparade til corner.
Etter fire minutter ble Fredrik Stray Tjaum spilt fri på høyre, han plasserte rolig forbi keeper, men ballen traff innsiden av stolpen og ut!
John Petter Gilje vant så en corner etter seks minutter. Ballen ble slått inn på første stolpe, Thomas Surdal Arnesen kom til og bredsidet like utenfor!
Ørjan Bergum kom på et lurt løp fra dypet, men han satte utenfor fra fem meter i kampens 17. minutt.
Fredrik Stray Tjaum ble vinket av for offside da han var alene gjennom etter 29 minutter.
Istedenfor gikk Sunde opp i 1-0 like etter. Legget fra høyre ble avsluttet sentralt. Noe enkelt. Helt mot spillets gang!
Nå mistet Vaulen hodet noe og man var nær ved å få straffe i mot etter 32 minutter, men dommeren mente Endre Liens takling var ren og dømte kun corner.
Like etter fikk Sunde et mål blåst av for angrep på keeper.
Sunde gikk opp i 2-0 etter 36 minutter da dem headet inn et corner. Igjen virket det litt for enkelt.
Merkelig omgang. Vaulen hadde hatt fire svære sjanser, men lå under 2-0.

Åtte bytter av Vaulen i pausen.
Kampen var nå ganske jevn. Vaulen hadde mye ball, men fikk ikke særlig ut av det.
Jørgen Helland dro innover langs kortlinja etter 51 minutter, men fant ingen lagkamerater.
Dommeren ga så gult kort etter 52 minutter, vi tror det var for munnbruk til Jørgen Helland.
Kjemperedning av Trym Landråk Gjerstad etter 62 minutter da Sunde kom på en kontring. Flott enhåndsredning til corner.
Nye bytter da Eirik Reiestad og Ivar Evensen kom inn for Jørgen Helland og Vegard Natland etter 62 minutter. Dermed avsluttet Vaulen kampen med åtte juniorspillere på banen samtidig!
Felix Alinyoh kom nær etter 65 minutter, keeper måtte rygge på skuddet fra 22 meter og fistet til corner.
Sunde gjorde også en del bytter og Vaulen avsluttet best.
Morten Nygård sendte avgårde et tungt skudd som keeper holdt i fast grep etter 75 minutter.
Vaulen traff tverrleggeren etter 78 minutter da Eirik Reiestad headet et corner i tverrleggeren før han selv skjøt returen over.
Ivar Evensen fikk gult kort etter 87 minutter da han var for sent inne i en sklitakling.
Sisco Mick tredde så fri Eirik Reiestad i boks, så nære på igjen for nykommeren!
Sisco Mick hadde våknet her og holdt danseshow på høyresiden, det flate innlegget gikk i mål via en gultrøye til 2-1.
Dermed endte det med 2-1 tap. Spillemessig mellom 16 meterne var vi bra, men nøyaktigheten må økes innenfor begge 16 metere.