Olav Barstad Lund
Vaulen med staalkontroll?
(15.02.03) Vaulen med bare et bytte siden sist - Gisle Aanerud erstattet Fredrik Eriksen fra start på høyrebacken. Ellers måtte Øystein Winsnes gjøre seg ferdig på jobben og rakk derfor ikke den første båten, han kom derfor alene inn på sin topptrimmede moped.
DRØMMESTART: Ny Vaulengutt i emning? Debutant Olav Lund scorte etter to minutter på banen!
STAAL
2-4
33. min
Pedro Salgado (Anders Idsø)
68. min
Anders Idsø
75. min
Jarle Eike (Erik Gysland)
85. min
10. Pedro Salgado -> 83. minutter
11. Trond Rossemyr -> 45. minutter (<- 68. min)
12. Jarle Eike <- 45. minutter
13. Stian Lima <- 45. minutter
14. Olav Barstad Lund <- 83. minutter
15. Kjetil Aasland
16. Eric Ordaz
Vaulen startet i følge oppmann Frode Lima "rævva". Jørpelandslaget Staal tok ledelsen, før Pedro Salgado utlignet etter forarbeid av Anders Idsø.
Til pause stod det 1-1. Vaulen-hjerter kunne nok varme seg mest over Staals Øystein Winsnes-kopi. En dobbelgjenger på høyrebacken, med samme kroppsfigur, hestehale, joggebukse og fakter som godeste Winst. Dette var selvsagt utrolig morsomt, montro om Winst har klonet litt på labben, eller om dette var resultat fra en bryggedans i fordums tid? Spørsmål vi nok aldri får svar på...
Under pausen ble det foretatt to bytter. Jarle Eike kom inn for en strekkskadet Thomas Idsø, mens Stian Lima erstattet Trond Rossemyr. Samtidig gikk man over fra 4-4-2 til 4-3-3.

Staal tok så igjen ledelsen tidlig i andre omgang til glede for den meget engasjerte Tony Knapp på laglederbenken. Da Staal noe senere også fikk straffespark trodde man kampen var over, men Tommen reddet heldigvis.
Vendepunktet i kampen kom da Anders Idsø scoret på et flott frispark fra 22 meter. Jarle Eike tok så ledelsen for Vaulen etter en flikk av Erik Gysland på corner.
Midt i omgangen så gikk Eirik Ekholdt ut og Trond Rossemyr kom inn igjen.
Så kom unggutten Olav Barstad Lund innpå for Pedro Salgado syv minutt før slutt. Han trengte bare to minutt i sin A-lags debut på å score! Lille Lima slo inn og fant Lund på bakre stolpe. For en start for 15-åringen som selvsagt ble gratulert av samtlige Vaulenspillere!
Vaulen vant altså 4-2 og står dermed ubeseiret i 2003, en god rekord å holde på. Prestasjonene varierer alltid på denne tiden av året, men Vaulen viste styrke med å komme tilbake etter å ha ligget under to ganger. Det var derfor en svært fornøyd gjeng som kunne sette nesen hjemover, enten om det var på fire eller to hjul.