Ny målfest
(13.11.07) Vaulen vant også den siste gruppespillkampen i Pol-turneringen.
I en underholdene kamp vant Vaulen 7-4!
Trond Kindervåg (3), Marius Fossmark, Are Meling, Stian Husvæg og Thomas Idsø scoret Vaulens mål.
HATTRICK: Trond Kindervåg scoret tre mål tretten minutter i første omgang.
7-4
FC SHOW
1 min
Frode Børresen
Trond Kindervåg (Morten Vadla)
9 min
Marius Fossmark (Thomas Idsø)
11 min
Trond Kindervåg (A Surdal Nilsen)
19 min
Trond Kindervåg (Espen Klette)
22 min
25 min
Vegar Halvorsen
26 min
Christoffer Olsen
45 min
Rune Arnesen (straffe)
Are Meling (Stian Refvik)
47 min
Stian Husvæg (Bjarte Rannestad)
51 min
Thomas Idsø (Are Meling)
59 min
13. november - Buøy kunstgress - Tilskuere: 7 - Pol - Dommer: Eirik Sunde (Vaulen)
1. Ronny Hauge
5. Espen Klette (C)
26. Stian Refvik
9. Robert Hovland
28. Morten Vadla <- 30 minutter (-> 46 min)
Vaulen i en standard 4-4-2 formasjon.
Vaulen (4-4-2): Ronny Hauge - Espen Klette, Robert Hovland, Marius Fossmark, Stian Refvik - Morten Vadla, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Alexander Surdal Nilsen - Are Meling, Trond Kindervåg.
Show tok ledelsen allerede etter minuttet. Deres tanksenter Frode Børresen så at keeper var langt ute og satte ballen elegant i det høyre hjørnet fra drøye 40 meter.
Vaulen var ikke helt skjerpet fra start og trengte litt tid for å komme i gang. Samtidig imponerte Show med kjapt spill langs bakken.
Vaulen utlignet etter ni minutter da man startet kjapt fra keeper. Morten Vadla mottok ballen på høyre og slo flatt inn i korridoren til Trond Kindervåg som spurtet inn fra hjørnet av 16 og skjøt knallhardt ballen bak keeper.
Nå var Vaulen klart best og skapte en rekke sjanser. Etter 11 minutter skjøt Are Meling mot det høyre krysset, men keeper fikk slått til hjørnet.
Morten Vadla tok en kort corner til Stian Refvik som igjen fant Thomas Idsø på 14 meters hold. Thomas knallet av, men måtte se ballen gå i tverrleggeren og ut. Der på returen var Marius Fossmark våken og med venstrefoten trillet han kula i mål.
Dermed var kampen snudd på et par minutter.
Alexander Surdal Nilsen satte igang et frekt raid på sin venstre side etter 19 minutter. Han dro på seg tre mann før han slo kort til en fri Trond Kindervåg, med en kanon oppunder nettaket ga han 3-1.
Shows kaptein kappet så Trond Kindervåg i full fart og fikk gult kort. Stian Refvik slo frisparket inn i feltet, keeper bokset til Espen Klette til venstre for mål som slo inn på hodet til Trond Kindervåg, dermed 4-1!
Show ga ikke opp og fikk to kjappe reduseringer. Først et flott klikk-klakkangrep hvor tilslutt Vegar Halvorsen fyrte i krysset. Deretter kontret de inn 4-3 etter en bakromspasning på høyre som ble puttet av Christoffer Olsen.
I pausen kom Bjarte Rannestad inn for Morten Vadla på høyrekanten. Stian Husvæg var klar igjen etter skade og kom inn på topp for tremålsscorer Kindervåg. Samtidig flyttet Klette seg inn i midten av forsvaret, mens Hovland spilte høyreback.
Starten av andre omgang var ganske død, iallefall med tanke på den målrike første omgangen. Stian Husvæg satte dog igang Are Meling etter 34 minutter, men fra skrå vinkel strøk ballen utsiden av stolpen.
Så etter 45 minutter lagte Stian Refvik straffe, som Shows kaptein Rune Arnesen satte kontant.
Like etter kom Morten Vadla inn igjen, ut gikk Alexander.
Show klønet ut ballen til corner etter 47 minutter. Stian Refvik slo presist inn fra høyre til Are Meling som headet inn fra kort hold.
6-4 kom etter et nydelig angrep. Keeper Hauge kastet ut på høyre til Hovland, han slo opp til Meling som på en berøring fant Rannestad. En lur ball nedover høyresiden fant Stian Husvæg som viste klasse da han lobbet ballen over keeper og i lengste hjørne.
Shows andre gule kom etter 53 minutter da Morten Vadla ble tatt. Vadla kjente den, men etter å ha hinket litt kom han igang igjen.
Thomas Idsø ordnet 7-4 etter 59 minutter. Det var Are Meling som fikk tak i en ball på 25 meter, han Thomas til venstre som dro seg gjennom og satte ballen nede til høyre.
Are burde ha scoret Vaulens åttende da han snappet opp en horribel tverrsoverpasning, men keeper vartet opp med en benparade og holdt unna.
Det ble 7-4 seier og Vaulen vant alle sine kamper i gruppespillet.
Kvartfinalen mot Hundvåg 2 vil bli spilt mandag 19. november klokken 19.10 på Hompen.