C-laget skinner om kapp med solen
(14.06.06) Vaulen C - Øyane IL 4-2
Sahara stadion - Tilskuer: 1
Dommer: Svein Øksnevad - myndig og god.
Mål: 1-0 Lie (Slaktaren), 2-0 Lie (Winst), 3-1 Stens (Slaktaren), 4-1 Winst (Stens)
LIEx2: Unge herr Lie har ikke scoret så mye siden Sandra var i byen.
Endelig var det kamp igjen for C-laget, som i en hel måned kun har holdt seg på treningsfeltet noe som viste igjen på spillet.
Iført splitter nye drakter fra vår nye hovedsamarbeidspartner, Sandnes Sparebank, skulle man få se mye god fotball med fine detaljer. Ikke helt ulikt det man ser på skjermen i disse dager.
Sambafotballen rullet og på topp var det nok med bare en mann, nådeløse Christian Lie viste nemlig brasilianske takter.
For Vaulen kom godt i gang med to kjappe mål. Øyane fikk ikke klarert skikkelig og Jos headet videre med leggen til Slaktaren som med sin storiske ro fant Lie foran kassen, dermed 1-0.
Vaulen doblet ledelsen like etter. Igjen var Jos arkitekten med en nydelig ball på hodet til Winst som headet inn til dødelig effektive Mr. Lie.
Like før pause reduserte Øyane da et presist corner ble headet inn av en umarkert ØIL-spiller. Noe ufortjent da dette vel var det eneste laget produserte.
I andre omgang stod det lenge 2-1 før man tok noen riktige bytter som ga mer offensiv slagkraft. Slaktaren drev framover fra sin høyrebackposisjon og fant Kjetil Stensland, som viste hvorfor han er en av klubbens mestscorende gjennom tidene.
4-1 var ikke helt ulikt igjen var det en gjennomspilling, men denne gang var det Stensland som var servitøren. Øystein Winsnes fikk stokket stikkene sine og fikk endelig en goal.
Øyane fikk inn en redusering på slutten på den solbrune keeperen, men det var aldri i tvil om hvor seieren skulle havne.
Troppen: Hans Eirik Sunde, Sindre Jensen, Erik "Røyrleggaren" Gysland, Jostein Jensen, Kjetil Stensland, Øystein Winsnes, Christian Lie, Herman Sæther, Sondre Urban, Frode Lima.