Alexander Landsnes
Dommerne spolerte festen
(14.06.03) Med to gode lag og en veldig god bane, kunne man forvente særdeles god fotball. Noe man til tider også fikk.
Vaulen startet igjen i 4-3-1-2-formasjonen som var så vellykket sist. Stein-Ivar Andersen var ny mann i startoppstillingen, han erstattet Kjetil Aasland som var suspendert. Grunnet skader, gyldige fravær og spillere som har gitt seg i det siste var det ingen typiske forsvarsspillere på benken.
BANENS BESTE: Alexander Landsnes var enorm i forsvar og hadde kontroll
RANDABERG
1-1
9. min
Stein-Ivar Andersen (Thomas Idsø)
Christophe Dagsland
78. min
13. juni - Randaberg stadion - Tilskuere: 70 - Serie
2. Stein-Ivar Andersen -> 70. minutter (<- 75. min)
3. Øystein Winsnes
4. Gisle Aanerud
5. Alexander Landsnes (Kaptein)
6. Jarle Eike
7. Bjarte Rannestad -> 46. minutter (<- 84. min)
8. Anders Idsø
9. Eirik Ekholdt
10. Arne Dalehaug -> 75. minutter
11. Thomas Idsø
12. Stian Lima <- 46. minutter (-> 84. min)
13. Trond Rossemyr <- 70. minutter
14. Ole Bjørn Bredesen
15. Daniel Lie
Vaulen tok grep om kampen fra første sekund. Allerede på første angrep jobbet Vaulen til seg et hjørnespark etter fint arbeid av Anders Idsø.
Vaulen spilte veldig bra i starten, den flotte banen var litt bløt etter regnet og ballen gikk raskt langs bakken.
Etter 9 minutt ble Anders Idsø skubbet overende av Randabergs Ørjan Hult nede med hjørneflagget. Thomas sendte inn et høyt frispark på andre stolpe hvor Stein-Ivar Andersen stupheadet inn 1-0 via tverrliggeren!
Hadde ikke Steini scort så ville dommeren uansett ha blåst for straffe for en tumult foran mål hvor Jarle Eike fikk et lettere slag i ansiktet.
I det 23. minutt kombinerte Jarle Eike og Stein-Ivar Andersen flott på høyre siden. Andersen slo inn en bra cross som Eirik Ekholdt headet like utenfor.
Etterhvert fikk Randaberg mer tak på kampen, de benyttet seg ofte av kjappe Tommi Jokela på høyre som skar innover. Men Øystein Winsnes lærte seg raskt Jokelas bevegelser og finter og skulle stoppe talentet i resten av kampen.
Vaulen var nær å doble ledelsen etter 31 minutter. Randaberg slet med å få kontroll på en lang og høy ball fra Bjarte Rannestad. Anders Idsø snappet opp forsvarstabben, men volleyskuddet gikk i bue over. Idsø-slekten stod bak nok et skuddforsøk fem minutter etterpå da Stein-Ivar Andersen slo et langt frispark som Anders Idsø la igjen til Thomas Idsø som knallet av hardt over.
Vaulen rodde inn 1-0 ledelsen til pause etter knallhard jobbing og mye bra spill.

Vaulen foretok et bytte i pausen da Stian Lima erstattet en helt tom Bjarte Rannestad på indreløperen.
Igjen startet Beachboys omgangen best, spillet gikk av seg selv og etter 48 minutt fikk man en kjempesjanse. Stian Lima gikk ned på høyresiden og slo hardt inn foran mål, Eirik Ekholdt lot ballen gå forbi og på andre stolpe dukket Anders Idsø opp, men skuddet fra klosshold ble reddet av keeperen.
Den store banen var tung og spillerne på begge lag ble etterhvert mektig slitne. Vaulen la seg etterhvert bakpå grunnet mangel på ork og et håp om å ri inn ledelsen til seier. I steden prøvde man seg med kontringer. Etter 65 minutt slo Anders Idsø gjennom løpsvillige Eirik Ekholdt, men skuddet gikk utenfor.
Da det gjenstod tjue minutter foretok Vaulen seg et spillerbytte. Målscorer Stein-Ivar Andersen som hadde vært glitrende på høyrebacken kjente krampetendenser i høyreleggen og måtte ut, inn kom Trond Rossemyr. Trond spilte som spiss for Arne Dalehaug som ble trukket ned på backen. Kun fem minutter senere fikk Dalehaug seg en smell og måtte hinke over sidelinjen slik at Andersen kom innpå igjen.
I slutten trykket Randaberg på noe voldsomt og det var virkelig en nervepåkjenning. Randaberg hadde flere sjanser, blant annet et skudd som Gisle Aanerud heldigvis blokkerte. Etter 77. minutter headet en Randaberg-spiller ballen mot krysset, men Tom Arne Bø Pedersen tok et tigersprang og slo ballen flott ut. Ballen ble klarert, men kom raskt tilbake. Alexander Landsnes sprang opp ballen i feltet og hadde tilsynelatende full kontroll. Så skjedde det. Christophe Dagsland tok en god gammel "hykkas" på Alex. Man hørte smellet og så Vaulen-spilleren som datt framover. Alle ventet på frispark fra dommer Dahlgren, men isteden tok Christophe Dagsland ballen og satt den enkelt i mål!
Sjokkerte Vaulen-spillere protesterte og sprang ut til linjemannen Trond Hjelseth som forsvarte seg med at han mente Landsnes hadde snublet! En bitter pille å svelge, men dømt er som kjent dømt. 1-1.
Vaulen prøvde seg i slutten og var kontringsfarlige. Stian Lima dreiv fremover og ble tatt ned rett foran 16-meteren. Anders Idsø prøvde å skru frisparket over muren i nærmeste hjørne, men det ble for lavt og gikk i den svarte og hvite-blokken.
Stian Lima fikk seg en smell i den vonde ankelen i frisparksituasjonen og måtte gi seg få minutt etterpå. Slik at Bjarte Rannestad kom innpå igjen.
Trond Rossemyr som spilte på høyresiden for å utnytte Randabergs trege venstreback, var involvert mye i det som etter alt og dømme var hans siste Vaulen-kamp. Etter 87. minutt dro han innover og slo en lur ball på innsiden av backen til Bjarte Rannestad som skar inn, men sjansen ble spolert. Eirik Ekholdt var også igjennom på slutten etter en presis langpasning fra Anders Idsø, men Eddi fikk ikke kastet seg foran slik at keeper snappet opp ballen.
Dermed ble det 1-1 og den fjerde uavgjorte borte denne sesongen av fem mulige. Resultat kunne man på forhånd ha vært fornøyd med, men på grunnlag av hvordan 1-1 målet kom så føltes det utrolig surt.
Neste kamp er hjemme mot topplaget Buøy på torsdag 19. juni. Buøy-trener Gaute Johannessen overvar forøvrig kampen fra tribunen.