Tap for erkerivalen
(13.05.04) Vaulen B - Hafrsfjord 2-3
B-laget tapte den prestisjetunge kampen mot Hafrsfjord på Hetlandsbanen.
Denne kampen hadde alt, fantastiske mål, tøffe dueller og en litt rar dommer. Men det er slik en toppkamp i 6.divisjon skal være. Hafrsfjord var før sesongen selvutnevnte favoritter til puljeseieren. Men etter et stygt tap mot Pol, var det et svært revansjesugent Hafrsfjord som møtte Vaulen på Hetlandsbanen torsdags kveld.
Kampen åpnet med mange tøffe taklinger og det kokte spesielt mye for de tidligere Vaulen-spillerne Jan Erik Pedersen og Sondre Urban. Disse to skulle nok hatt både ett og to gule hver. Og spesielt den ene taklingen, den var fryktelig stygg!
Vaulen var nok best i første omgang, og ble helt klart snytt for et soleklart straffe da Stian Lima ble rent ned bakfra inne i feltet. Dette tente Vaulen og etter 30 minutt vant Vaulen ballen på midten, den havnet hos Eddi Ekholdt. Han skrudde ballen nydelig med venstre foten bort i lengste kryss. Et fantastisk mål og en toppkamp verdig!
I andre omgang kom et heltent Hafrsfjord-lag utpå og tok kommandoen helt fra start. Etter 10 minutter kom utligningen. Nok et kanonmål, et kjempeskudd fra 20 meter ved Kristian Meltzer lå klint oppi krysset. Dette skuddet var helt utagbart for comeback-Kjartan i Vaulenmålet. Hafrsfjord-nissene-supporterklubb var nå helt ville og like etter kom ledermålet. Samme mann klinte til igjen og et nytt kjempeskudd føk inn bak Kjartan Bærem. Nytt kongeskudd på volley gav Hafrsfjord 3-1 ved Trond Leirkjær. Nå gjorde Vaulen noen taktiske endringer og det gav uttelling. Ekholdt ble lagt ned i feltet og dommeren dømte straffe. Dette var muligens en kompensasjon for fellingen i første omgang. Straffen ble kontrollert satt inn, keeper ble fintet til den ene siden og ballen satt klistret nede i hjørnet. Men kampen ebbet ut og Hafrsfjord tok første stikk, men Vaulen kommer garantert igjen.