MENY
NYHETER
A-LAGET
ANDRE LAG
INTERAKTIVT
ARKIV
GJESTEBOK
E-POST

Hundvåg tok første stikk
(13.03.03) Tore Haugvaldstad var uten Øystein Winsnes som jobbet, heller ikke Stian Lima var med.
Dommertrioen var ikke ueffen: Leidulv Nygaard (Tjensvoll FK), sammen med Ronald Urban (KFUM) og Eirik Sunde (Vaulen) på linjene.
TOMMEN: Årets første kort
VAULEN
0-1
HUNDVÅG
87. min
 Trond Debes (straffe)
13. mars - Hinna kunstgress - Tilskuere: 40 - SR serie
VAULEN
1. Tom Arne Bø Pedersen
83
2. Jan Erik Ahlstrand Pedersen
3. Kim Forgaard Henriksen -> 65. minutter
4. Gisle Aanerud
5. Alexander Landsnes
6. Jarle Eike (Kaptein)
7. Thomas Idsø
8. Jan Tore Kleiberg
9. Eirik Ekholdt -> 75. minutter
10. Ronny Hauge -> 65. minutter (<- 75. min)
11. Anders Idsø
12. Knut Ivar Tjeltveit <- 65. minutter
13. Trond Rossemyr <- 65. minutter
14. Ole Bjørn Bredesen
FØRSTE OMGANG
Thomas Idsø satte tonen tidlig med et kanonskudd fra 20-meter som strøk det høyre hjørnet. Jarle Eike storspilte i starten og var mannen bak flere gode angrep. Best husker vi nok det brilliante veggspillet med Anders Idsø, hvor Andi skjøt utenfor på direkten. Jarle hadde også en fin sjanse selv, en uortodoks høy ball med skru ble først curlet inn i boet. Keeper tok ikke sjansen på å holde og bokset ut igjen, ballen havnet i beina til Eike som dessverre ikke tok vare på sjansen fra bra skuddhold. 
Idsø brødrene hadde også et frispark hver fra drømmehold. Det ble farlig som alltid men ikke mål denne gangen.
Ronny Hauge startet på høyrekanten, men etter halvspilt omgang byttet han og Eirik Ekholdt plasser. Ronny fra Buøy kom til flere sjanser mot sin antatte hatklubb, men lyktes ikke helt. Først klarte han ikke å stokke beina da han fikk ballen på et fat i feltet. Så et lurt legg av Jarle Eike fra venstresiden som landet rett foran andre stolpe, Ronny stod rett ved men det fristet nok ikke med en stupheading rett mot metallet.

ANDRE OMGANG
Mens spillet gled som en drøm sist mot Klepp, så hadde man litt større problemer med å finne rytmen mot Hundvåg. Det skal også sies at øylaget var noe mer direkte fremover enn det Klepp var, noe Vaulen ikke liker fult så godt. Are Meling var en dominerende skikkelse da han fikk slippe til i andre omgang, med fart, fysikk og teknikk blir han nok en slager i årets sesong.
Man kom ikke til så mange klare sjanser i andre omgang. Det stoppet liksom opp i det siste leddet. Anders Idsø fikk til flere gode innlegg fra sin venstre kant, men med bare en på topp så ble det vanskelig å score.
Etter 65. minutt foretok Vaulen sine første bytter. Tjeltveit gikk rett inn for Henriksen på venstre backen, mens Trond Rossemyr kom inn for Ronny Hauge samtidig som han byttet posisjon med Ekholdt for å komme ned på kanten. I underkant av 10. minutt senere, så kom Hauge innpå igjen for en sluttkjørt Eirik Ekholdt som hadde jobbet knallhardt.
Den farligste sjansen var det kanskje Hundvågs Pål Debes som stod for, Trond Rossemyr gikk innover med ballen og fant kompis Tjeltveit som krosset over til Jan Erik Ahlstrand Pedersen på løp. Jani slo et glimrende legg fra dødlinjen som Pål Debes på hel volley strøk over tverrliggeren! Keeper Tom Arne Bø Pedersen skulle spille en sentral rolle i sluttminuttene, først ved en TV-redning hvor han lå i horisontalen og fistet til corner. Så slo Pål Debes igjennom Are Meling, Tom Arne ruste ut og tok ned Meling. Dommer Leidulv Nygaard dømte frispark på kanten av 16-meter og gav Tommen gult kort. Frisparket gikk over. 
Så like før slutt fikk Trond Debes ballen etter at Thomas Idsø hadde mistet ballen i en farlig posisjon. Debes rykket mot mål, før Gisle Aanerud tok ned Hundvåg-spilleren ureglementert. Dommer Nygaard pekte på straffemerket. Etter en ørliten pause hvor en Hundvåg spiller med krampe hadde fått behandling, så steppet Trond Debes selv opp. Skuddet gikk til venstre, Tommen var etter ballen men rakk ikke helt ned i hjørnet.