Løftet seg
(12.11.09) Godspillet var tilbake for Vaulen etter tapet sist. Henrik Jelsa (2), David Møller, Øystein Berge Gjellestad og Magne Christiansen stod bak målene da Hundvåg ble slått 5-3.
HUNDVÅG
3–5
7 min
Henrik Jelsa (Bø Pedersen)
Hundvåg
10 min
22 min
David Møller (Høvring)
39 min
Øystein Berge Gjellestad (Høvring)
41 min
Henrik Jelsa (Berge Gjellestad)
Hundvåg
42 min
57 min
Magne Christiansen (Falnes)
Hundvåg
61 min
12. november – Tasta kunst Tilsk.: 10 – Pol Dommer: Frode Kleppe (Tjensvoll)
20. Magne Christiansen <- 57 minutter
19. Sven Ole Høvring <- 49 minutter (-> 57 min)
39. Øystein Berge Gjellestad
25. Henrik Jelsa (C)
17. Jone Olsen -> 49 minutter
Et langt og flatt utspill fra keeper Tom Arne Bø Pedersen tredde seg rundt forsvaret og fant Henrik Jelsa som på 16 meter rundet keeper og satte ballen i tomt mål.
To dårlige involveringer på rad ga balanse i regnskapet etter ti minutter da Hundvåg kontret inn 1-1.
Sven Ole Høvrings corner fra venstre fant knollen til David Møller som headet inn på første.
3-1 kom også på corner fra Sveno. Øystein Berge Gjellestad headet inn denne gang.
Henrik Jelsa scoret sitt andre for dagen etter 41 minutter. Målet kom etter bra oppbygning, skuddet fra Jelsa lirket seg inn ved stolperoten.
Like etter reduserte Hundvåg til 4-2, men det var hersket tvil om det var offside.
Vaulens femte var en perle. Stian Falnes hælet til Magne Christiansen på 16 meter, han driblet seg frem inne i boksen før han fra kort hold dyttet ballen over linjen. Så lett og så vanskelig kan det gjøres.
På overtid ble det 5-3 etter at Hundvåg tok vare på en gratismulighet.