C-laget klar for finalen
(12.10.03) Manager Frode Lima kom kjørende ti minutter før kampstart og presenterte laget. Man startet i 3-2-1 med Sunde i mål, Skålevik og Bredesen på backen og Eike sentralt. På midten lå arbeidsjerna Lima og Stensland, mens Olsen startet på topp. Den store benken ble på forhånd sammenlignet med den til Chelsea, og det skulle slå til bra når en ser på målscorerne.
MÅLGARD: Giganten Vegard Ravndal er slu som en rev foran mål og scoret tre mål på de omlag 10 minuttene han spilte.
Begge lag startet nervøst med mange feilpasninger, en kunne tro at hele laget hadde vært ute på byen dagen før kamp. Vaulen spilte mest fotball mens Havørn slo langt på kontringer. Det var også på en langpasning Havørn tok ledelsen, "Peter Kopteff" kom foran en Vaulen back og stusset ballen inn med kassen nede i nærmeste hjørnet.
Noe måtte gjøres, man rokkerte på laget og med Eike og innbytter Winsnes sentralt på midten fikk man ballen til å gå mer i laget. Utligningen kom da Øystein Winsnes herlig fintet seg fri og skjøt kontrollert i mål! Winsten ga seg ikke med det, han startet i forsvar og stormet fremover før han banket ballen i nettet. Dermed kunne Vaulen gå til pause med 2-1 ledelse.
Vaulen tok kanskje litt lett på det i første omgang, men til andre omgang var det på tide å spille fotball for det rekordstore publikummet.
Vegard Ravndal var stor på topp, 3-1 kom på ekte goalgetter vis da han på elegant vis satt inn en krosser. Høyreiste Vegard var nå full av selvtillitt og krevde å få ta et frispark som han banket i mål via muren. Nå var måltyven sliten og gikk ut til stående ovasjoner.
Nå var det et lag på banen, da Havørn ikke maktet å komme seg forbi Vaulens gode forsvar. 5-1 kom på et lurt frispark som Oli slo flatt til en sentralt plassert Eirik Ekholdt som vel på Thierry Henry-vis flikket inn. Men Havørn var heldige og fikk straffe, da en Jone Olsen tackling tvilsomt ble dømt for å være innenfor 8 meteren. Blåtrøyene plasserte straffen enkelt i mål og dermed 5-2.
Da Eirik Ekholdt scoret 6-2 fra skrått hold like etterpå var det bare snakk om hvor stor seieren skulle bli. Ekholdt økte igjen, før Vegard snappet opp en halvklarering og tappet den inn til 8-2.
Sluttresultatet 9-2 kom da en Havørn spiller demonstrativt dribler seg nedover i egen banehalvdel og satte ballen i eget mål.
Dermed er C-laget klar for sitt andre KM på rad og man vil møte enten Kåsen eller Forsand trolig neste helg.
VAULEN 3
9-2
HAVØRN 3
10. min
"Peter Kopteff"
Øystein Winsnes
20. min
25. min
Vegard Ravndal
33. min
38. min
Eirik Ekholdt
42. min
46. min
Havørn straffe
48. min
52. min
57. min
Selvmål
60. min
12. oktober - Hinna stadion - Dommer: Rune Ulseth (Hana) KM semi - Tilskuere: 15