Champions fosser videre
(12.08.03) Vaulen tok imot Storhaug til et skikkelig toppoppgjør i 7.divisjon i kveld. Forrige gang disse lagene møttes endte det 11-10 til Storhaug. Men i lekegrinda på Vaulenbanen skulle det bli helt andre siffer. Storhaug yppet seg riktignok i starten og ledet 2-0 før det var gått 5 minutt. Så var det også slutt.
PERLEMÅL: "Jeg så keeperen stod litt ute," sa Jostein som skrudde ballen i krysset med utsiden av foten fra 20 meter.
Vaulen anført av banens gigant, Pål Særvoll, gjorde som de ville. Stigi Holgersen lobbet nydelig inn 1-2 før Stig Marius nydelig spilte fram Eddi Ekholdt, som lett kunne utligne.
Etter hvilen var det tid for Olsen show. Jone "Poddi" Olsen fintet alt som var av storhaugspillere, to av dem ble faktisk fintet to ganger, og satte ballen iskaldt i mål.
4-2 ble satt inn av Christian Lie, han dempet ballen nydelig på brystet og satte ballen utagbart forbi keeper. Storhaug svarte raskt, men Poddi Olsen svarte like etter og punkterte kampen. Minuttene før slutt fikk vi dagens, kanskje årets perle. Vaulens svar på Cantona, Jostein Jensen, mottok ballen med ryggen mot mål. Han fintet spilleren han hadde i ryggen og lobbet meget følsomt ballen i mål fra 20 meter. Målet kommer til å bli snakket om i lang, lang tid fremover.
Dermed troner Vaulen på topp og er på vei mot et nytt KM??? Det skal i alle fall bli vanskelig å stoppe dem...