Målkalas mot Tjensvoll
(12.06.08) C-laget har gått i store bølgedaler denne sesongen. Torsdag var flere nøkkelspillere tilbake og igjen svingte det av Frode Lima babes.
Vaulen tok tidlig ledelsen da sterke og store Tom Arne Bø Pedersen tok vare på et langt oppspill. Elling Hegelstad kom på løp bakfra og satte 1-0.
En opplagt Øystein Winsnes var arkitekten på 2-0 og Tom Arne Bø Pedersen doblet. Andreas Fløgstad skulle så til å juble for sitt 3-0 mål, men tjuvradden Ole Bjørn Bredesen kastet seg frem for å komme i historiebøkene.
Vaulen burde ha ledet mye, mye mer. Eivind "Gilmore" Staurland hadde to kjempesjanser før Tjensvoll plutselig fikk inn en redusering.
Så fortsatte enveiskjøringen. Frode Lima skjøt like utenfor fra klart hold, mens Tommen også hadde en sjelden miss, før Eivind Staurland skjøt i tverrleggeren fra 30 centimeter.
Øystein Winsnes ble flyttet opp på midtbanen rett før pause og det var en genistrek da det kom to kjappe fra legenden.
En frekk hæl fra Tom åpnet hele Tjensvollforsvaret og Elling var fri, skuddet hadde gått inn, men en sulten Frode Lima tok en "Oli".
Tjensvoll reduserte igjen på et heller heldig mål hvor ballen traff en gul og gikk i mål. Halve andre omgang forsvant med kjipe 1-1, før det ble comeback av Vegard!
FESTSPILL: Da Vaulen slet med å sette sjansene kom Vegard Ravndal inn og satte fart på C-laget med sine one touch.
Vegard Ravndal har vært syk hele sesongen, men kom inn som offensiv høyreback. Han fikk en kongestart da han hindret mål fra Frode Lima ved å redde på streken...
Så endelig traff Eivind Staurland, han fikk en retur og satte likesågodt ballen inn via tverrleggeren.
Så teori i praksis da Frode Lima utførte en perfekt stemplepasning, før kun vist på trening.
Barnevakten Sverre Møllegaard kom til andre omgang og fikk seg mål da han puttet etter innlegg fra Vegard Ravndal.
Tjensvoll pyntet til 8-3, før et nydelig legg fra Vegard traff rett på pannebrasken til Tom Arne Bø Pedersen som økte for Vaulen.
Helt på tampen ble det 10-3 da Sverre Møllegaard presset en gultrøye såpass at han satte ballen i eget mål.