Ganddal utlignet på overtid
(12.05.07) Vaulen førte første omgang og tok ledelsen på straffe av Thomas Idsø etter at Tom Stian Sunde hadde blitt dyttet.
I andre omgang ble man baktunge og på overtid utlignet spissen dems til 1-1.
Vi så mye positivt av Vaulen som fikk til finspill på den humpete grasbanen. Spesielt Espen Klette og Tom Stian Sunde stod frem som krigere.
SIKKERHETEN SELV: Thomas Idsø klistret straffen opp i høyre kryss.
GANDDAL
1-1
41 min
Thomas Idsø (straffe)
10. Høge Hylert
91 min
12. mai - Ganddal stadion - Tilskuere: 40 - Serie - Dommer: Sigve Jan Melby (Buøy)
87. Eric Ordaz
Trond Kindervåg, Ørjan Birkeland, Tore Søraas, Eivind Staurland, Anders Owren og Tore Tjentland stod alle over. Lyse og Husvæg var friske igjen, mens Vadla var tilbake fra siviltjenesten som oppholdt han sist.
Vaulen var uforandre siden sist.
Vaulen (4-5-1): Tom Arne Bø Pedersen - Marius Fossmark, Robert Hovland, Espen Klette, Stein-Ivar Andersen - Alexander Surdal Nilsen, Magne Christiansen, Thomas Idsø, Anders Dale, Anders Idsø - Tom Stian Sunde.
Alexander Surdal Nilsen fikk en gylden mulighet helt i startsekundene. Et innlegg ble brutt foran en forsvarer, ballen trillet mot mål, men Alli var ørlite for sen da en utrusende keeper vant løpsduellen.
En fantastisk ball av gode Stein-Ivar Andersen fant Anders Dale til venstre for mål etter 11 minutter. Skuddet ble reddet til corner av den storvokste keeperen. Thomas Idsøs corner ble headet like over av Tom Stian Sunde. Bra av Vaulen som produserer sjanser på den humpete grasbanen.
Ganddal var farlig frempå etter 13 minutter da Kjetil Tveit traff tverrleggeren etter at Anders Dale halvklarerte et corner.
Magne Christiansen ble stempet ¨på 20 meter etter 18 minutter. Idsøbrødrene gjorde seg klare, Thomas trillet til Anders som fyrte av et tungt og hardt prosjektil som keeper såvidt fikk fistet over.
En nydelig diagonalball fra Thomas til Alexander etter 22 minutter ga skuddmulighet på hjørnet av 16, men direkteskuddet gikk vel over.
Ganddal skrudde inn fra venstre etter 31 minutter, innlegget fant den ene spissen som stusset langt utenfor.
Anders Idsø fant Magne Christiansens hode på et corner etter 32 minutter, men hjemmelaget reddet på strek og fikk headet ut over linjen.
En livsfarlig Ganddal kontring etter 35 minutter så de røde komme med to mot en. Keeper Tom Arne Bø Pedersen leverte en kjemperedning først, forsvaret fikk halvklarert og det oppstod en ny farlig situasjon hvor en midtbanespiller vridde ballen like tilside for høyre stolpe.
Anders Idsø slo inn i feltet mot Tom Stian Sunde som stupte fremover. Dommeren blåste straffe for stive armer inne i feltet. Thomas Idsø la ballen på krittmerket og sendte ballen helt oppe i høyre kryss, utagbart for keeper.
Alle spillerne ble bedt om å varme opp i pausen. Blant annet slet en sulten Marius Fossmark...
Vaulen åpnet greit i andre omgang, men det skulle ikke var lenge før Ganddal tok mer og mer over.
Etter 46 minutter skjøt Magne Christiansen på helvolley på et rikosjert Marius Fossmark skudd, ballen gikk i bue like utenfor venstre stolpe.
Steini kom på et heftig løp etter 49 minutter langs venstrekanten, etter veggspill med Anders Idsø, kom han seg ned til dørlinjen i feltet før han ble belønnet med et corner.
Vaulen har spillere som kan produsere sjanser ut av intet, som etter 51 minutter da Anders Idsø gjorde forarbeidet og la på tverrs til Tom Stian Sunde som prøvde et vristskudd som fant fangarmene til keeper.
Etter 52 minutter fikk Ganddals gode, høyreiste spiss en gigantsjanse da han headet et frispark i tverrlegger, fikk ballen på hodet igjen og headet utenfor.
Samme mann kom til en ny sjanse to minutter senere da han skjøt fra 16-meterstreken, Tommen var parat med enhåndsredning til corner.
Vaulen hadde nå mistet grepet og slet med å samle seg.
En regelrett bom på ballen inne i feltet gjorde at en spiller plutselig stod fri med ballen til høyre for mål, Steini kastet seg inn i skuddlinjen og fikk presset motspiller til å bomme.
Tom Stian Sunde var et angrep alene og la ned en fantastisk jobb. Etter 56 minutter kontret han mot hele hjemmeforsvaret, men på 10 meter ble han sklitaklet og ballen gikk ut til corner.
Vaulen pådro seg et frispark på 20 meter etter 57 minutter, Magne Christiansen var svært uenig og pådro seg gult kort for munnbruk.
Anders Idsøs nydelige kross fant Alexander Surdal Nilsen på motsatt etter timen, men skuddet gikk i nettveggen. Sjansen kom etter herlig triangelspill fra Steini og Idsøene på venstresiden.
Høyrebacken til Ganddal var for sen og felte Thomas Idsø etter 68 minutter, dermed gult kort.
Tjueen minutter før slutt kom David Møller inn på høyrekanten. Ut gikk Alexander Surdal Nilsen. David fikk beskjed om å komme inn og bruke kroppen sin.
Marius var vel på ballen, men dommer blåste frispark til venstre for mål etter 71 minutter. Ballen ble knust inn i feltet, endret retning og fant en fri mann på høyre som til alt hel skjøt over.
Thomas serverte en genial ball i rom bak back til Magne etter 73 minutter, skuddet fra Manna skled av foten. Synd for Vaulen som leverte så vakker tråklefotball i foranledningen.
Den nevnte 10'eren fikk litt rom på venstre minuttet senere, skuddet gikk like tilside for første stolpe.
Ganddals Erik Pedersen-look-a-like fikk gult kort etter 79 minutter for munnbruk etter at dommer hadde gitt frispark til Magne og Vaulen grunnet obstruksjon.
Vaulen vaste nå mest mulig tid. Dommeren fikk nok og ga keeper Tom Arne Bø Pedersen gult kort etter 83 minutter for sommel med femmeterutspark.
Tom Stian Sunde var nå dødssliten og signaliserte at han ville ut, men trenerne ville ikke gi slipp på luftsstyrken hans.
Hele fire minutter ble lagt til.
Så etter 91 minutter sendte Ganddal inn fra venstre, ballen fant spiller nummer 10 som kaldt satte ballen i nota.
Vaulen fikk opp laget litt i de siste minuttene, men det ble med en ufarlig markkryper fra Magne.
Dermed endte det med 1-1. Lagene hadde hver sin omgang, så uavgjort var nok et greit resultat, det virket bare så surt å slippe inn utligningen på overtid.
Neste kamp blir hjemme mot sterke Buøy mandag 21. mai klokken 19.00.
TAGGEN PÅ PLASS: Den gamle Vaulenstorheten Taggen som er kretsmester for C-laget bor nå på Ganddal og kom for å se på sammen med lille Magnus.