Comeback av legenden Jone Olsen fikk troen tilbake hos C-laget som har funnet gullformen. Fredag kveld gjorde han Hafrsfjord til statister.
COMEBACK KID: Podolski ble pusset støv av og imponerte stort i sitt comeback!
1-5 Eivind Staurland (Ronny Hauge)
1-6 Vidar Skålevik (Klaus Lie)
1-7 Jone Olsen (Erik Rafoss)
1-8 Eivind Staurland (Ole Bjørn Bredesen)
En rekke forfall gjorde også sitt til at Christian Lie måtte finne frem keeperhanskene, mens unge Klaus Lie fikk sin debut for klubbens flaggskip. I tillegg til Poddi var også Herman Sæther tilbake i manesjen!
Vaulen dominerte fra start, men det stod bare 2-0 til pause etter dårlig effektivitet. Målene før pause stod Oli og Poddi for, etter at Klaus hadde gjort forarbeidet.
I andre omgang giret man opp og to kjappe mål av Ronny ga ro i spillet.
Christian Lie spilte en stor kamp i mål tiltross for at ifølge seg selv hadde brukket en finger, men reduseringen til Hafrsfjord kunne han gjør lite med da ballen fant krysset! Den siste halvdelen av andre omgang var det bare et lag på banen. Eivind Staurland hadde to, mens Vidar Skålevik og Jone Olsen gjorde sitt til at det ble en flott 8-1 seier.
Vaulen: Christian Lie, Morten Sivertsen, Ronny Hauge, Vidar Skålevik, Ole Bjørn Bredesen, Eivind Staurland, Klaus Lie, Jone Olsen, Erik Rafoss, Herman Sæther, Jostein Jensen.