15. Simen Christensen
16. Helge Skarestad
17. Espen Breivik
18. Olav Midtgarden
Vaulen (4–4–2): Mathias Tyvold – Morten Husvæg, Magnus Todnem, Erik Havnen, Eirik Bratbak – Morten Breivik, Eivind Bøe, Adrian Kvanvik, Joachim Kibsgaard – Mons Jakobsen, Henrik Helle.
Kampen startet i et nokså rolig tempo og det virket som om begge lag var usikre på motstanderens ferdigheter. Etter hvert som kampen fikk satt seg, var det Forus og Gausel som dominerte banespillet. De doblet på kant, spilte vegg og trillet ball seg i mellom og Vaulens midtbanen ble løpende imellom. Det så nesten ut som om hjemmelaget spilte firkant på vår banehalvdel, men som vi alle vet kan man aldri score mål i en firkant, og det skjedde det ei heller ikke. Takket være et bunnsolid forsvar og da spesielt Eirik Bratbak på høyreback som gjorde en stor kamp, greide ikke Forus og Gausel å få hull på byllen. I stedet kom vi noe mer med i kampen og fikk spillet til å sitte bedre. Dessverre måtte vår ballvinner nr. 1, Eivind Bøe, gå av banen etter drøye 20 spilte minutter med en kneskade. Dette førte til spillerbytte og omrokeringer. 10 minutt senere, etter noen relativt kjedelige minutter uten de store sjansene, fikk vi vår første store sjanse. Mons Jakobsen slo en lang ball i bakrom som gikk innom et Forus og Gausel-hode før den endte hos Henrik Helle. Med en mann i rygg og en løpende inn fra siden fikk han tråklet seg fram mot mål og til slutt dyttet ballen under keeper og over streken. En glimrende prestasjon av den gamle Jarlagutten Henrik som også gjorde en stor kamp i kveld. Før omgangen var omme hadde vi produsert tre større sjanser med henholdsvis Magnus Todnem, Eirik Bratbak og Espen Breivik, uten at det ble mål. Forus og Gausel hadde også sine fete sjanser, men ved pause sto det 0-1.
2. omgang ble veldig lik den første: Forus og Gausel spilte mye ball, mens vi ble løpende i mellom. Det ble mye klareringer og lange baller og vi fikk ikke helt til å spille langs bakken. Etter hvert som klokka gikk ble vertene mer og mer frustrerte og pøste på for å score mål, og det åpnet opp store rom for våre offensive spillere. Bjørn Lorentzen var nær ved å øke ledelsen etter 65 minutter da han ble spilt gjennom alene med keeper, men en god redning fra hjemmelagets sisteskanse hindret oss i en mer komfortabel 2-0 ledelse. I stedet skjedde det som alle fryktet skulle skje. En duell ute ved sidelinjen endte i innkast til Vaulen, men kampleder Refvik fant ut at det ble mer spennende hvis han forærte kastet til Forus og Gausel. Mens samtlige av våre spillere prøvde å forstå hva som nettopp hadde skjedd, tok Forus og Gausel kastet kjapt. Ballen endte hos spissen deres som med en stor porsjon flaks kom seg forbi til sammen tre spillere og satte ballen i mål. Alt i alt var det en fortjent utligning, men det føltes ekstra kjipt da målet ble scoret slik det ble. Et kvarter seinere blåste dommeren i fløyta og et poeng til hver i en kamp hvor begge lag slet noe med effektiviteten. Rett etter kampslutt føltes det mer som om vi hadde tapt to poeng, ikke vunnet ett, men alt i alt skal vi se oss fornøyd med sesongens første poeng.