Bra kamp tross tap
(12.03.13) Stranguttene holdt godt tritt mot 2. divisjonsklubben Vidar, men ble straffet hardt.

MØTTE GAMLEKLUBBEN: Daniel Lie kom tilbake til Vaulen fra Vidar i vinter.
1–2
FK VIDAR

69 min
Preben Selås

81 min Lasse Ihle
Thomas Idsø
88 min
12. mars – Vaulenbanen Tilskuere: 60 – Trening – Dommer: Lars Dahlgren (VBK)

5. Daniel Vatland

Hos Vaulen stod følgende spillere over - Kevin Hodneland, David Berg, Mirza Krljez, Anders Dale, Jarle Eike, Harald Nedreskår og Espen Nilsen Gjøsund.
Vidar manglet kun Daniel Berntsen.

Vaulen (4–2–3–1): Steffen Holm – Jon Nessa, Marius Fossmark, Anders Idsø, Steffen Lyse – Thomas Idsø, Arnt Ove Ivesdal – Eirik Hadland, Andreas Meier Strømme, Halil Husic – Daniel Lie.
Vaulen hadde ikke slått Vidar i en kamp siden 2005. Hele ni av spillerne i årets spillertropp har en fortid i Vidar.
Bra forhold på Vaulenbanen tross ny kuldebølge.
Vidar med innlegg fra høyre etter fire minutter, men ballen skled av pannebrasken til Fredrik Fossmark og havnet utenfor.
Marius Fossmark med langt frispark etter 13 minutter, Vidar halvklarerte ut til 16 meter hvor Halil Husic fyrte av på direkten, men vel utenfor.
Vaulen mistet så på midten og Vidar satte fart etter 22 minutter, innlegget ble avsluttet akrobatisk, men gikk høyt over.
Få sjanser her, men Vaulen forsvarte seg godt. Halvsjanse etter 24 minutter da Halil Husic var nær ved å få Daniel Lie alene gjennom, men man måtte nøye seg med corner.
Arnt Ove Ivesdal lagde frispark etter 26 minutter fra 25 meter. Vidars frispark gikk flatt gjennom muren, men keeper Steffen Holm hadde full kontroll.
Anders Idsøs corner etter 34 minutter var uten adresse på første stolpe, halvklarert ut på en 14 meter hvor Andreas Meier Strømme skjøt over på direkten.
Så stor sjanse til Vaulen etter 41 minutter da et innlegg fra høyre ble satt like utenfor fra Daniel Lie.

Eivind Ovedal kom inn for Halil Husic i pausen.
Vaulen hadde avsluttet første omgang bra og fortsatte i samme spor like etter pause.
Steffen Lyses kross etter 51 minutter havnet omsider til Andreas Meier Strømme, men skuddet fra 12 meter ble blokket.
Vidar på en sjelden sjanse etter 56 minutter da et innlegg fra venstre gled gjennom feltet. Innlegget fra motsatt gikk mot første stolpe og keeper Steffen Holm kastet seg frem og fikk slått unna.
Fredrik Fossmark kom så svært nær for Vidar etter 61 minutter, han bredsidet like utenfor venstre stolpe fra kort hold.
Vidars nummer fire fikk så gult kort da han hektet en Vaulen-spiller på vei igjennom. Frisparket var svakt, men Anders Idsø fikk pirket restene ned i den høyre kanalen til Eivind Ovedal. Innlegget fant Marius Fossmark som headet like over fra åtte meter!
Nå hadde kampen åpnet seg opp. I motsatt ende kom Vidar nær med et skudd utenfor fra distanse.
Trym Berg Øvrebø kom så inn for Arnt Ove Ivesdal etter 66 minutter.
Daniel Lies skudd fra distanse etter 67 minutter gikk rett på keeper, før Vidar skjøt utenfor i motsatt ende like etter.
Vaulen flyttet så opp folk på et Thomas Idsø-frispark. Marius Fossmark kom nær, isteden skulle Vidar ta ledelsen like etter. Vidar var aggresive og tråklet seg gjennom sentralt Preben Selås tuppet ballen inn nede i kroken til 0-1.
Vidar tok nå mer over. Var dem bedre trent? Vaulen svarte med å sette inn Are Meling for Eirik Hadland, samtidig roterte man Daniel Lie ut på kanten.
Daniel Lie var nær ved å krige seg gjennom i boksen etter 74 minutter. Så forsøkte Eivind Ovedal seg med frispark fra distanse, men forsøket gikk vel utenfor.
Trym Berg Øvrebø ble så felt på 24 meter ute mot venstre. Thomas Idsø slo flatt opp på Daniel Lie som var nær ved å lykkes, men skuddet gikk ut til corner. Thomas Idsøs påfølgende corner ble headet i blokken av Anders Idsø på andre stolpe.
Anders Idsøs corner fra høyre fant en fri Are Meling på lengste, men igjen ble forsøket stoppet.
Isteden kontret Vidar inn 0-2 ved Lasse Ihle etter 81 minutter. Surt å ligge under med to mål når man hadde hengt så godt med.
Andreas Meier Strømme var outstanding igjen i dag, han hadde fortjent en bedre skjebne etter 84 minutter da han mottok restene fra Eivind Ovedals lange kast, men skuddet fra 16 meter suste via en hvit til corner.
Vaulen reduserte til 1-2 etter 88 minutter. Det var et kjempemål!
Eivind Ovedal raidet ned på høyre og slo i retning Daniel Lie. Vidarstopperne fikk ikke unna og det var vel Are Meling som la igjen til Thomas Idsø som vakkert plasserte ballen inn borte ved venstre stolpe!
Like etter ble Are Meling krysstaklet da han var på vei igjennom, men man fikk ikke noe.
Vaulen taper 2-1, men det var en helt okay gjennomkjøring. Nå møter man Buøy torsdag om en uke.