Marius flakset inn seieren
(12.03.10) Vaulen med 9-10 forfall slet med å få spillet til å gli mot Brodd, men igjen viste man krigersk vilje som ga 3-2 seier over opprykkstippede Brodd.
Storhaug-laget lurer nok hva som traff dem, for til tider drev dem enveisfotball mot Vaulen-målet.
Det var en sjelden glede da Marius Fossmark headet inn 3-2 på overtid.
3–2
BRODD
13 min
Serdar Kalayci
Jostein Eidem (F Berntsen)
31 min
Fredrik Berntsen
36 min
86 min
Hasan Kalayci
Marius Fossmark (R Hauge)
92 min
12. mars – Vaulenbanen Tilskuere: 20 – Dommer: Lars Dahlgren (Vardeneset)
23. Tom Øyvind Ulseth
6. Eirik Mæland <- 81 minutter
18. Erik Hildén <- 45 minutter (-> 76 min)
39. Øystein Berge Gjellestad
19. Sven Ole Høvring
27. Anders Dale
28. Jostein Eidem
29. Fredrik Berntsen <- 76 minutter (-> 81 min)
84
25. Henrik Jelsa <- 45 minutter
2. Petter Søndenå -> 45 minutter
21. Ronny Hauge -> 45 minutter
Vaulen manglet et helt lag - Eivind Staurland, Anders Idsø, Jarle Eike, Magne Christiansen, Magnus Kartevold, David Møller, Christian Lyse, Stian Falnes, Are Meling, Leif Pirinen og Thomas Idsø.
Keeper Tom Øyvind Ulseth er nå offisielt klar for Vaulen etter å ha signert for klubben før kampen.
Vaulen (4–4–2): Tom Øyvind Ulseth – Eirik Mæland, Marius Fossmark, Stian Lima, Erik Hildén – Øystein Berge Gjellestad, Sven Ole Høvring, Anders Dale, Jostein Eidem – Fredrik Berntsen, Henrik Jelsa.
Brodd stillet med et tilnærmet førstelag, men manglet Bo Andersen, Kristian Kvendseth, Thomas Norheim, Nicklas Hovland Olsen og Joakim Førland.
Vaulen presset høyt i starten og stresset Brodd som var veldig slurvete i eget forsvar.
Grønntrøyene tok ledelsen etter 13 minutter da man fikk frispark på 20 meter til venstre for mål. Serdar Kalayci sendte ballen vakkert i nærmeste hjørne.
Vaulens kriger av en spiss, Fredrik Berntsen, kom nær like etter da han vant en ball i feltet til Brodd. Avslutningen kom nærmest ut av en takling og keeper Rune Jåthun hadde får problemer med å redde.
Brodd hadde flere gode anløp i første halvdel av omgangen. Vaulen slet med å finne ut av det.
Så ut av intet utlignet Vaulen etter 31 minutter. Øystein Berge Gjellestad slo inn fra høyre, en feilvendt Fredrik Berntsen ristet av eg sin oppasser og lempet ballen mot mål, der dukket Jostein Eidem opp og sikret ballen inn fra kort hold.
Så klumset Brodds keeper og stopper det til etter 36 minutter. Et tilbakespill ble panisk slått i Fredrik Berntsen som enkelt satte ballen i åpent mål.
Vaulen avsluttet omgangen bra, man fikk selvtillit av målene.
Keeper Tom Øyvind Ulseth reddet flott til corner og jublet over egen prestasjon etter 43 minutter.
Alle spillerne skulle få minst en omgang og i pausen kom Ronny Hauge og Petter Søndenå inn, ut gikk Henrik Jelsa og Erik Hildén.
Medisinmann Vegard Ravndal måtte ut og hjelpe Anders Dale som hadde fått et kutt i munnen etter 52 minutter, heldigvis kunne midtbanedynamoen fortsette.
Brodd fortsatte å presse på. Til tider var det kaos foran Vaulens mål da var det godt å ha Marius Fossmark som ryddet opp det meste.
Strandguttene kom til en sjelden sjanse etter timen. Øystein Berge Gjellestad ble taklet, men det ble til en perfekt stikkball til Ronny Hauge. Han kom fri på høyresiden og skar inn, men keeper vartet opp med benparade.
Vaulen er vanskelige å spille mot og Brodd spilte seg ikke frem til klare sjanser selv om de førte hele spillet. Vaulen på sin side savnet kreativiteten og det ble lite spill gjennom midten.
Vaulen la om til 4-5-1 da Erik Hildén kom inn som venstrekant for spissen Fredrik Berntsen etter 76 minutter. Jostein Eidem gikk inn som indreløper.
Fredrik Berntsen kom inn igjen etter 81 minutter da Eirik Mæland måte gi seg. Nå roterte man på nesten hele laget for å få det til å gå opp.
Fredrik Berntsen la igjen til Jostein Eidem etter 83 minutter, skuddet fra 20 meter suste meteren over høyre kryss.
Fredrik Berntsen var i fokus og etter 84 minutter fikk han gult kort da han fortsatte å spille etter at dommeren hadde blåst for offside.
Det var helt forjent da Hasan Kalayci utlignet for Brodd etter 86 minutter, men det var surt at målet kom så sent. Målet kom på et tungt skudd fra drøye 20 meter som fant veien inn like ved stolpen.
Vaulens sjanser kom som regel etter feil fra Brodd. Etter 92 minutter fikk Erik Hildén tak i ballen på venstre, han stormet mot mål, men ble avskåret til corner.
Restene av corneret gikk ut til Ronny Hauge som slo inn i feltet til Marius Fossmark som svevde over alle og headet inn 3-2 fra kort hold!
Det var det siste som skjedde i kampen og Vaulen vant sin andre kamp for vinteren.