Vennskaplig nabomøte
(11.11.19) Et Vaulenlag med flere offensive enn defensive spillere i troppen slet nok litt med å finne balansen i spillet.
Sjansemessig var det jevnt før Felix Alinyoh ordnet oss straffe ti minutter ute i andre omgang.
Den dundret Eirik Haglund midt i mål. 1-0 ved hans første scoring for klubben.
Vaulen daffet litt rundt og så utlignet Jarl da dem spilte seg gjennom sentralt og skjøt fra 16 meter.

HYGGELIG GJENSYN: Sisco Mick hjemme på perm.
SK JARL
1–1

40 min
Eirik Haglund (straffe)
Jarl 51 min

11. november – Stemmen Tilskuere: 30 – Pol – Dommer: Anders Løge (FGI)

0. Stian Refvik

Even Sandøy Nærum ble syk slik at trenerduoen måtte ta med sko i tilfelle.
Et artig gjensyn med Sisco Mick her som var hjemme på perm, Jonas Syvertsen fra Marnadal fikk også sin debut og viste frem et bra fotballhode og en delikat fot.
Keeper Trym Landråk Gjerstad spilte spiss i andre omgang og var nok den på banen som var mest giret i å score mål...?
Hos Jarl var det kjekt å se Oskar Moe og Harald Nedreskår, som jo har spilt for A-laget til Vaulen tidligere.
Vaulen (4–3–3): Endre Lien – Jonas Syvertsen, Eirik Haglund, John Petter Gilje, Ivar Evensen – Jakob Kalvatn, Morten Nygård, Sisco Mick – Eirik Reiestad, Morten Fløtre Solheim, Felix Alinyoh.

Straffen til Eirik Haglund ble målt til 110 km/t i vårt analysestudio.