Sølvguttene fra Vaulen
(11.11.15) Stian Lima hadde sjansenes mor før minuttet, isteden var det VBK som tok ledelsen etter syv minutter. Dermed fikk gjestene kampen inn i sitt spor. Vaulen trillet og trillet, men VBK fikk god tid til å organisere seg og var giftigere på sine kontringer. Det endte med 0-2 tap og 1-5 sammenlagt. Vi gratulerer Vardeneset 4 som kretsmestre på første forsøk!
VAULEN C
0–2
VARDENESET 4

7 min
Christer Husvæg (Moen)

28 min
Erik Moen
11. nov. – Vaulenbanen KM–finale 2 – Tilsk.: 20 – Dommer: O Høyland (Kåsen)

12. Frode Lima

Christian Lie var skadd, men var ubenyttet spiller på benken. Også Stian Refvik og Øystein Randeberg ute for de oransje som hadde tilbake Idsø, Bredesen og Myklebust.

KAMPEN

C-laget nær pangstart før minuttet da Stian Lima dro seg alene gjennom, men keeper ruset ut og reddet.
Isteden tok Vardeneset ledelsen ved Christer Husvæg som satte fra kort hold etter pasning fra Erik Moen i det 7. minutt.
Vaulen hadde et par halvfarlige skudd ved Idsø og Andersen, men det var skumlere når VBK kom i fart på kontringer som ved Moen etter 12 minutter.
Jean Gjelsten satte fart på Vaulen da han kom inn og skapte sjanser på egenhånd, en av dem testet virkelig keeper som måtte opp i kroken og redde.
Flere skudd fra Vaulen. Marius Fossmark hadde frispark i nettveggen, mens Thomas Idsøs skudd tok i motspiller og strøk like utenfor.
Nye halvsjanser ved Stian Lima og Tor Arne Andersen, men det gikk litt for smått og man fikk aldri helt puls. Isteden doblet Vardeneset til 2-0 ved Erik Moen som dunket inn fra syv meter.
Til pause stod det 1-5 sammenlagt og løpet virket kjørt.
Vaulen kastet frem flere og flere folk og gamblet med å gi fiskekort til VBK-spissen. Det resulterte i flere sjanser til polkagrisene, blant annet var Christer Husvæg en tålengde fra å øke.
Vaulen pushet og pushet på, men det ble bare nesten.
Motsatt hadde Tom Arne Bø Pedersen flere gode redninger som da han fistet i tverrleggeren på et knallhardt prosjektil av et frispark etter 45 minutter.
Vardeneset kom alene gjennom flere ganger, de hadde blant annet et stolpeskudd.
Vaulen innså nok nederlaget på tampen, men fikk nesten hjelp av motstanderen da et tilbakespill med nød og neppe ble sklidd unna av keeper.
Det endte med 0-2 og 1-5 fordel Vardeneset 4 som dermed ble kretsmestre på sitt første forsøk i gamet.