Snytt på Buøy
(10.09.08) Buøy utlignet til 1-1 i det 90. minutt. Surt for Vaulen som hadde to i tverrleggeren.
Daniel Lie ga Vaulen ledelsen letter timen. Buøy skapte knapt noen sjanser før Vaulen gikk tomme for krefter på tampen.
FESTEN BLE SPOLERT: Daniel Lie har funnet målformen i høst. Fem av syv seriemål har kommet etter pausen.
BUØY
1-1
59 min
Daniel Lie (Stian Falnes)
Ørjan Kristiansen
90 min
11. september - Buøy kunst - Tilsk.: x - Serie - Dommer: Rune Bertselsen (Sviland)
2. Erik Hildén
Espen Klette var klar igjen etter suspensjon. Alexander Surdal Nilsen gikk rett inn på laget etter skade.
Bjarte Rannestad og Marius Fossmark stod over med suspensjoner. Stein-Ivar Andersen hadde reist på jobb i Nordsjøen. Stian Refvik skal nå ha gitt seg på A-laget. David Møller sliter ennå med skade, Magne Christiansen har brukket et bein i hånden. Kenneth Dahle og Thomas Idsø er langtidsskadd.
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Tore Søraas, Espen Klette, Tom Stian Sunde, Stian Lima - Alexander Surdal Nilsen, Jarle Eike, Anders Idsø, Stian Falnes - Are Meling, Daniel Lie.
Vaulen spilte i kraftig motvind i første omgang. Grunnet en del forfall i forsvaret spilte Tom Stian Sunde stopper.
Kampens første halvsjanse tilfal Buøy etter 3 minutter etter at Vaulen ikke fikk headet langt nok unna i motvinden. På 16 meter skjøt nummer fire upresset utenfor.
Stian Falnes' kast etter 6 minutter gikk gjennom hele feltet og ut på høyresiden hvor Tom Stian Sunde ble felt. Fra en farlig posisjon sendte Anders Idsø inn frisparket som ble headet unna.
Et innoverskrudd Buøy-corner etter 10 minutter ble farlig og keeper Ørjan Olsen var oppe i lengste hjørne og fikk bokset til nytt corner.
Det meste av spillet foregikk på midten, det var vanskelig å få til noe skikkelig spill under forholdene og de fleste farligheter kom etter dødballer.
Buøy fikk et corner fra høyre etter 21 minutter. Serven gikk over på lengste hvor en blå headet via Espen Klette og over. Det neste corneret ble halvklarert ut på 20 meter hvor det ble skutt hardt utenfor.
Stian Falnes fikk seg en albue i nakken etter 24 minutter uten at dommeren ga mer enn frispark. Dermed måtte Vaulen spille med ti mann til neste dødball.
Lite skjedde så og man la mest merke til de underlige dommeravgjørelsene.
Buøy lurte offsiden etter 37 minutter og nummer 8 var plutselig alene gjennom, fra 18 meter skjøt han heldigvis over. Dette var kampens desidert største sjanse.
Buøy løftet så inn i boksen hvor Alexander Surdal Nilsen sleivet ballen like utenfor eget mål til corner.
Buøys Kjetil Knutsen vant ballen oppe på venstre på 16 meter og dro seg innover mot midten før han skjøt like over.
Stian Falnes presterte et heftig raid på venstre etter 40 minutter, men skuddet gikk til kast!
Daniel Lie la så en ball tilbake til Are Meling som fra 23 meter skjøt over.
Lagene gikk til pause på 0-0 etter en dørgende kjedelig omgang.
Et innlegg fra høyre overrasket Ørjan Olsen og han måtte opp i nærmeste kryss og slå ballen ut, returen gikk til en Buøyspiller som ble dømt i offside.
Vaulen slet med å våkne i starten av andre omgang.
Stian Falnes fikk så et corner av sitt eget kast. Anders Idsø slo inn corneret etter 50 minutter hvor Espen Klette på nærmeste headet i tverrlegger og ut!
Så farlig vaulenovergang da Jarle Eike brøt og gikk ut mot venstre. Legget inn var presist, men ballen skled av pannebrasken til en fri Tore Søraas som headet utenfor. Nå var det vel 2-1 til Vaulen i store sjanser.
Vaulen tok ledelsen etter 59 minutter. På 40 meter fra mål slo Are Meling over på motsatt til Tore Søraas, han la kjapt videre til Stian Falnes som kom ned på høyre og slo over på andre stolpe hvor Daniel Lie vakkert headet inn 0-1!
Nå var Vaulen igang og Daniel Lie la like etter igjen til Are Meling som fra 25 meter fyrte av en volley like over høyre kryss.
Buøy kom nær etter 62 minutter da en klarering på hodet av Vaulen gikk på tverrs av 16 meteren til Buøys nummer 9. Det skrudde utsideskuddet duppet like over tverrleggeren!
Are Meling fikk to strake armer i ryggen på et utspill fra Ørjan Olsen. Dermed frispark for Vaulen på 24 meter. Anders Idsø prøvde å dreie ballen inn, men denne gang spratt ballen oppå tverrlegger og ut i spill. På åtte meter headet Daniel Lie ballen i bakken og opp mot venstre kryss, men det var for lite fart i ballen som keeper tok lett.
Are Meling fikk seg et spark etter 69 minutter og måtte ut for behandling. To minutter senere var han tilbake på banen.
Ojan Bijan kom inn for en sliten Alexander Surdal Nilsen etter 76 minutter. Vaulen hadde hatt noenlunde kontroll til nå, men startet å bli slitne og slo masse feil.
Buøy tok mer og mer over, uten at de kom til store sjanser.
Så en akrobatisk lekkerbisken av Jarle Eike som hælsparket i luften mot Daniel Lie, midtstopper og keeper fikk kastet seg imellom, men trøblet det til corner.
Så etter 86 minutter mistet Vaulen ballen og Buøy skjøt fra 16 meter. Ørjan Olsen leverte en flott benparade, ballen gikk høyt opp i luften før Olsen fikk slått til corner.
Buøy utlignet etter 90 minutter på et corner. Ballen gikk ut i feltet, første skuddforsøk ble reddet av Ørjan Olsen. Returen fra 8 meter ble satt nede i venstre hjørne av Ørjan Kristiansen.
På overtid misset Vaulens midtstopper Tom Stian Sunde en høy ballen og plutselig var Buøyspissen fri mellom keeper og stopper, lobben fra 16 meter gikk heldigvis over.
Vaulen hadde ikke gitt opp og to minutter på overtid kastet Stian Falnes inn i boksen og ble belønnet med corner. Anders Idsøs serve fra høyre ble det blåst frispark mot.
Fire minutter på overtid hadde dommeren fått nok og blåste av for fulltid.