Selv ikke Kim kunne stoppe Vaulen B
(11.08.06) Vaulen B - Brodd B 2-1
60 min 0-1 Brodd
80 min 1-1 Gisle "tre mål på 3 dager" Aanerud
88 min 2-1 Gisle "3 mål mer enn Eddi" Aanerud
For ein seier! Dette var nok sesongens herligste seier. Og dette uten superstjernen Jonny Erga, som er i Bergen for alternativ trening sammen med Tommen og Chris.
MÅLGISLE: Gisle Aanerud med tre mål på tre dager!
Coach Lie har fått innvilget en "Høgmo" og tatt permisjon fra manager-rollen på B-laget for en periode. Men etter gårsdagens kjempekamp, blir det ikkje lenge før han er med for fullt igjen.
Men det spørs om han får jobben tilbake nå. Trenerparet Bredesen/Johnsen har fått en flying start, og første sesong i sjefsstolene kan ende veldig bra. Selv om trenerparet fremdeles har beina godt plantet på jorden. "I kveld tar eg meg ein fest, det blir det nok i mårrå og på lørdag og, men fra mandag e det full trening igjen," uttalte Ruben Johnsen like etter at dommeren blåste i fløyten.
Bredesen som før kampstart var fornøyd med 1 poeng, vil ikke snakke om gull enda. "Vi tar en kamp om gangen, så får vi telle poeng i oktober."
Første omgang bar preg av at dette var en toppkamp. Ingen av lagene tok store sjanser, og det ble en del kjemping på midten. Omgangen ebbet ut med en sjanse til hvert lag. Brodd fikk en sjanse som med stor sannsynlighet var offside, heldigvis klarte ikke spissen å overliste en fantastisk Vaulenkeeper. Vaulens sjanse ble imidlertid avblåst for offside, selv om denne helt klart var onside. Så 1-0 til Vaulen ville nok vært mest rettferdig etter de første 45, da goalgetter Hauge helt klart hadde satt ballen i mål, dersom han ikke hadde blitt avblåst.
Etter pause tok kampen seg opp, og Brodd presset på. Men i Vaulenmålet stod en fantastisk målvakt. Lille store Anders Bårdsen var en konge på både streken og i feltet. En kjempe trygghet bakerst. Men et kvarter ut i omgangen kunne selv ikke Bårdsen avverge Brodd scoring. Litt rot i midtforsvaret gjorde at Broddspissen kom alene med keeper og lobbet over en utrusende van der Saar i Vaulenmålet.
Vaulen ledelsen gjorde noen grep, og gikk for utligning. Dette førte til at vi måtte blotte oss noe bakover. Men en meget opplagt Simon "Terry" Storebakken styrte forsvaret og vant alt som var av dueller mot Broddangrepet. Og da sjefen sjøl, Ruben Johnsen, brettet opp armene og gikk inn som midtstopper, forstod til og med Brodd at buret var stengt.
Trener-teamet gjorde en taktisk genistrek og satte innpå unge lovende Hauge, dette satte mer press på Brodd og førte til at Vaulen ble farligere framover på banen. Vaulen malte og malte, og på topp hadde de verdens raskeste mann. Og Christian Lyse mot en av de treigeste, Kim Henriksen, var det bare et tidsspørsmål før utligningen kom. Lyse lurte Broddforsvaret trill rundt og la ut til storscorer Gisle "3 mål mer enn Eddi" Aanerud. Han gjorde ingen feil og satte ballen uttagbart til side for keeper.
To minutt før slutt kjempet Hauge til seg en corner, han slo det selv og ballen fant Aanerud som stanget ballen kontant i mål. Målet førte til utrolige gledesscener og bak mål omfavnet Øksi, Stål-ull Lima og Ravndal hverandre.
En fantastisk seier av et ungt og meget lovende Vaulenlag.
Vi går en meget spennende tid i møte, med stjerner som Terry Storebakken, Nilsi Gerrard, Vollen Geggi, hurtigtogene Eivind og Larsi, rivjernet Joffa, og i tillegg en vegg bakerst i Anders van der Saar Bårdsen. I tillegg går det rykter om at juniorenes svar på Gabriel Heinze, Klaus Lie muligens er med i troppen til neste kamp.