Uavgjort mot Randaberg
(11.06.07) C-laget spilte uavgjort 4-4 mot kjøpelaget Randaberg III mandag kveld i Saharalignende tilstander på Hetlandsbanen.
HATTRICK: Eivind Staurland med tre vakre mål.
I starten var det mest den lettkledde dommeren Gitle Martell Aarre som underholdte med sin gymnastiske kropp.
Så en uheldig touch av Andreas Fløgstad i eget forsvar. Ballen havnet dermed til motstanderlaget som enkelt satte gratissjansen.
Vaulen svarte kjapt da Christian Lie slo inn fra høyre til Eivind Staurland som var nådeløs i sin avslutning.
Eivind viste på ny goalgetteregenskaper da han like før pause fikk forsere frem mot mål før han dunket inn nede ved venstre stolpe.
Vaulenforsvaret sov i starten av andre omgang og 2-2 kom etter at Randabergspiller var glemt igjen.
Andreas Fløgstad gjorde det så godt igjen for blemmen i første omgang ved å score sitt første mål for C-laget.
Midtveis i andre omgang kom Randaberg i overtall mot mål, Vaulen rygget og skuddet fra 12 meter gikk nede i hjørnet utagbart for keeper.
Et overraskende skudd overrumplet Vaulens gode keeper like etter som sklei og måtte se ballen gå i nota.
Tap på hjemmebane var uholdbart og i slutten satset man fremover. Ronny Hauge fikk en genial ball fra sin forsvarskollega, satte fart mot midten og skjøt knallhard. Eivind Staurland stod på rett plass på rett tid og flikket ballen mellom sine egne bein. Keeper ble helt utspilt og var sjanseløs på det geniale trekket.
Dermed 4-4 og æren i behold mot et godt Randaberglag som vi nok ville ha slått på kunstgress.