Vaulen avansement
(11.03.04) Vaulen gikk videre i SR-serien på torsdag etter solid spill.
Mens man var svært effektive i første omgang, var det ingen tvil utover kampen.
Vaulen vil nå avslutte gruppespillet i SR-serien på tirsdag nede i Egersund mot Eiger.
GUTTEKOS: Ruben satt og varmet seg på Kimmi under kampen. Dessverre fikk kameraet til Eia et homoerotisk sjokk av det hele, derav kvaliteten...
5-0
HUNDVÅG
Anders Idsø (Øystein Winsnes)
24. min
Alexander Landsnes (Andersen)
35. min
Henning Frode Holm (A Idsø)
43. min
Henning Frode Holm (Jarle Eike)
77. min
Anders Idsø (straffe)
86. min
14. Øyvind Vollen
En lei vind og Hundvågs direkte spill i lengderetning, gjorde sitt til at starten av denne kampen ble litt oppjagd og oppstykket. Vaulen kom derfor til få sjanser i starten, nærmest var muligens Henning Frode Holm som headet et frispark fra Thomas Idsø like utenfor.
Men Vaulen har en rekke spillere som kan gjøre ting på egenhånd. Etter 24 minutter spilte Øystein Winsnes frem Anders Idsø, som på halvspretten dunket ballen inn i nærmeste hjørne fra 20 meters hold!
På et av Stein-Ivar Andersens mange gode cornere fra venstre, dukket Alexander Landsnes opp og stusset inn 2-0 etter 35 minutter. Det var god betaling for et effektivt Vaulenlag.
Få minutter senere prøvde Thomas Idsø skuddfoten, men keeper reddet mesterlig til corner.
Så da to minutt gjenstod av omgangen slo Anders Idsø en lekker ball over til Henning Frode Holm, som presist plasserte ballen nede i det ene hjørnet til 3-0!
Rett før pause ble Ole Bjørn Bredesen flott spilt frem av Thomas Idsø, men leggskuddet fra den langhårete gikk i nettveggen.
BALL I HATT: Vaulen vartet opp med flott kombinasjonsspill som gjorde Hundvågspillerne svimle.

Mike McCabe var nok ikke særlig blid i pausen hos Hundvåg, for etter pause viste Hundvåg større moral og de var faktisk frempå med noen halvsjanser.
Men det gikk fort over og ettersom Vaulen startet å trille ball igjen, ble Hundvåg-spillerne mer og mer frustrerte slik at dommeren måtte opp med det gule kortet tre ganger til ampre gultrøyer.
Etter 50 minutter startet Jarle Eike et herlig veggspill med Christophe Dagsland, men skuddet fra 16 meter gikk utenfor. Arne Dalehaug hadde også et mål annullert like etterpå, da Christophe hadde vist muskler i feltet.
Nå florerte sjansene. Først ble Thomas spilt helt igjennom av Jarle, men ble stoppet i skuddøyeblikket. Så slo Arne en smart stikker til Henning, Hundvåg halvklarerte til Christophe som fintet seg ned langs linjen før han slo en flat ball som utrolig nok trillet tvers forbi mål.
Hundvåg kunne ikke stå imot presset lengre og etter 77 minutter ble det 4-0, da Jarle lurt fant Henning Frode Holm som elegant lobbet inn!
Så etter 85 minutter slo Olav Lund flott til Christophe Dagsland som var igjennom. Keeperen reddet først, men fomlet slik at Christophe vant tilbake ballen, istedenfor tok han Christophe på neste forsøk og dermed straffe til Vaulen!
Anders Idsø var kald som alltid og plasserte ballen lavt nede i hjørnet og dermed 5-0!
Nå var det lekestue og kattens lek med musen på en gang. Christophe var råsterk etter 88 minutter, da han vant ballen fra en Hundvåg-spiller og fortsatte inn mot mål i samme tempo med en Hundvåg spiller hengende bakpå, men skuddet gikk dessverre like over.