Ble rent i senk
(10.11.15) Vaulens nye 3-5-2-formasjon har fungert bra tidligere i Pol-turneringen, men mot et såpass bra lag som Madla ble man avkledd.
Spillemessig var det til tiltider jevnt, men de blå slo kjapt i kanalene hvor dem fikk boltre seg og skape sjanse på sjanse.
Dermed røyk nok førsteplassen i pulja.
Neste oppgave er Buøy på torsdag klokken 20.00.
2–6
MADLA

18 min
Madla

32 min
Madla
Audrius Mirauskas (Selås)
34 min

41 min
Madla

45 min Madla

49 min Madla
Alexander Surdal Nilsen
54 min

55 min
Madla
10. november – Stemmen Tilskuere: 30 – NSE – Dommer: E Aspelund (Pol)

9. Erik Holst Aasland

Vaulen (3–5–2): Sander Thaule – Kristian Gaard, Vegard Natland, Sveinung Selås – Ole Wick Henriksen, Ceu Lian Khar, Anders Idsø, Olav Hovstad, John Herman Ås – Alexander Surdal Nilsen, Audrius Mirauskas.
KAMPEN
Nesten en gruppefinale dette da begge lag stod med full pott i turneringen sålangt.
Vaulen med ambisiøs spillestil. 3-5-2 og mye trilling på tverrs. Man hadde ballen en del uten å skape sjanser. Madla på sin side var kjappe med å tre ned på kantene som fikk store rom da Vaulen hadde tre stoppere og heller offensive wingbacker.
Første skudd på mål kom etter 16 minutter da Sander Thaule flott reddet et skudd fra 12 meter.
Madla tok ledelsen etter 18 minutter da man ikke kom tett nok oppi og en blå fikk plassert nede til høyre.
Kristian Gaard ble så skadd av egen keeper etter 22 minutter, men spilte ut omgangen.
Vaulen skapte fint lite. Ole Wick Henriksen og Anders Idsø hadde skutt utenfor fra langt hold begge to.
I pausen kom juniorene Erik Holst Aasland og Anders Mæhle inn for Gaard og Hovstad.
Madla doblet ledelsen tidlig etter at man la igjen fra venstre og skjøt pent inn i nærmeste fra 20 meter.
Kampens flotteste mål tilfalt Vaulen. Sveinung Selås 50 meters pasning fant brystkassen til Audrius Mirauskas i feltet, han dempet flott før han dundret utakbart inn 2-1.
Så demoraliserende for Vaulen da Madla økte til 3-1 etter 41 minutter på noe som lignet veldig på en offside.
Like ettet stod det 4-1 da Vaulen rotet bort ballen etter en corner som ble slått utover.
Olav Hovstad kom inn igjen da Audrius Mirauskas gikk av etter 46 minutter.
5-1 til Madla nå etter 49 minutter, denne gangen etter et flott angrep.
Ole Wick Henriksen var så veldig nær for Vaulen etter 52 minutter da han fikk ballen fra Olav Hovstad, men kippen strøk like over.
Horribelt tilbakespill av Madla ble snappet opp av Alexander Surdal Nilsen etter 54 minutter. Han dro fra og vridde skuddet rundt keeper og ned i kroken.
Så Vaulens femte baklengs på en omgang da Madla økte til 6-2 etter 55 minutter.
Dagens prestasjon stod Ole Wick Henriksen for da han dro en fantastisk Zlatan-finte på tampen.
Lyspunktet får være Olav Hovstad som igjen gjorde en fin kamp på midten. Anders Mæhle og Erik Holst Aasland kom også inn slik at man avsluttet med tre juniorer på banen samtidig.
Skal man fortsette i 3-5-2 må innsatsen være bedre, i dag var det for mange sløve spillere og da må man betale dyrt.