Fossmark med comeback
(10.11.14) Marius Fossmark gjorde comeback for Vaulen. Blir han med neste sesong?
Selve kampen var mer jevn enn resultatet tilsier, men to mål i kampens siste minutt ga til slutt en 4-1 seier.
FC SHOW
1–4
Selvmål (Anders Idsø)
5 min

18 min Amar Kotlica (Halgunset)

29 min Erik Løken (Halgunset)

60 min Amar Kotlica (Henriksen)

60 min Ole Wick Henriksen (Jonevret)

20. Ole Wick Henriksen –> 30 minutter

Vaulen med litt mer pondus i dagens tropp.
Vaulen (3–5–2): Eric Ordaz – Simon Sakkestad, Anders Idsø, Marius Fossmark – Morgan Gramstad, Ceu Lian Khar, Thomas Monsen Haugland, Ingvald Sandvik Halgunset, Vegard Natland – Erik Løken, Amar Kotlica.
FC Show kom foran allerede etter fem minutter da Anders Idsø satte et innlegg i eget mål.
Show spilte litt mer direkte enn Vaulen og kom tidlig opp med fire mann høyt i banen mot Vaulens treer bak.
Mye dikkedarer og misbrukte sjanser for Vaulen. Erik Løkens gjennomspill til Amar Kotlica etter åtte minutter burde ha skapt balanse i regnskapet, men Vaulens toppscorer skjøt først rett på keeper før han la returen over!
Bra trøkk av Vaulen. Nærmest var kanskje Ingvald Sandvik Halgunset som etter 16 minutter sendte keeper ned i en benparade.
Amar Kotlica fikk ballen i boksen etter 18 minutter og skjøt via en rosa og over keeper. Ballen gikk via stolpe og ned på strek. Dommeren dømte den inne.
Kotlica med nok en gylden sjanse etter 23 minutter, men fra 16 meter leverte han et innsideskudd rett på keeper.
Show var ikke helt ufarlige på overganger og hadde blant annet et skudd i nettveggen etter 25 minutter.
Så minutter før pause tok Vaulen ledelsen. Ingvald Sandvik Halgunset dro seg løs og trillet flatt inn foran mål - Erik Løken kunne sette ballen i det tomme buret fra syv meter! Løkens første mål for A-laget!
Dermed gikk Vaulen til pause et mål foran.
I pausen kom Ole Wick Henriksen inn for Vegard Natland, mens Jimmy Jonevret erstattet Simon Sakkestad.
Slurvepasning fra Vaulen etter 32 minutter. Show kom alene gjennom, men satte ballen mirakuløst utenfor.
Thomas Monsen Haugland slo så en genial ball til Erik Løken, men han stolte nok ikke på farten og skjøt et svakt skudd fra distanse etter 35 minutter.
Jimmy Jonevret slo så i den høyre kanalen til Amar Kotlica som fikk slått mot Ingvald Sandvik Halgunset, men keeper vant 50/50-duellen på femmeteren.
Simon Sakkestad kom innpå igjen da Erik Løken gikk ut etter 38 minutter.
FC Show skjøt så i tverrleggeren og ut etter 45 minutter. Like etter kontret Amar Kotlica med et flott raid, han slo ut til Thomas Monsen Haugland som skjøt rett på keeper.
Simon Sakkestad fikk gult kort etter 52 minutter.
Show presset på og hadde noen fete sjanser før Vaulen svarte ved Ole Wick Henriksen, men det tunge skuddet ble gitt til corner av keeper.
Så like før slutt økte Vaulen til 3-1. Ole Wick Henriksen snappet en tverrsoverpasning og fant Amar Kotlica som dro av keeper og satte ballen i mål etter timen.
Ketchupeffekten ga 4-1 halvminuttet etter. Ole Wick Henriksen ble spilt fri på venstre av Jimmy Jonevret og fyrte inn i korthjørnet fra skrå vinkel!
Vaulen vinner 4-1, neste oppgave er Jarl på onsdag.