Vidar ble for sterke
(10.11.10) Vaulen fikk det tøft mot Vidar som stilte med en rekke 2. divisjonsspillere.
Vaulen protesterte på at Vidar hadde fem spillere som ikke er registrert i klubben og kampen ble satt til 0-0 med 3 poeng til Vaulen.
Oppsettet finner du her!
1–3
VIDAR
10 min
Vidar
Are Meling (Husvæg)
23 min
45 min
Vidar
59 min
Vidar
10. november – Stemmen Tilskuere: 10 – Pol-turn. – Dommer: L Dahlgren (VBK)
1. Ørjan Olsen
4. William Eilertsen
22. Daniel Vatland
15. Ronny Hauge <- 57 minutter
26. Eirik Mæland
11. Øystein Berge Gjellestad
28. Espen Nilsen Gjøsund (C) <- 30 minutter (-> 54 min)
10. Magne Christiansen <- 54 minutter (-> 57 min)
21. Christer Husvæg
17. Are Meling
25. Henrik Jelsa
9. Bjarte Rannestad -> 30 minutter
41. Endre Tangen
Da var den hardeste nøtten i gruppa motstander for Beachboys denne kalde kvelden på ærverdige Stemmen!
Kampen begynte med mye stillingskrig på midten, men etter hvert begynte begge lag å få til noen småfine kombinasjoner på banen.
Etter vel 10 minutter gikk Vidar opp i ledelsen da midtstopperparet for dagen Hauge/Vatland ikke var overbevisene. De to skulle spille seg stort opp. Går denne verdenskjente Hauge på en ny sesong? Eller er det slutt for veteranen?
Etter at Vidar gikk opp i ledelsen begynte virkelig Vaulen å få gang på det. Man fikk mange flotte trekk og plustelig var kjappe Husvæg på kanten, han la fint inn i boksen til Vidar uten resultat.
Man fikk muligheten igjen da Espen Nilsen Gjøsund og Magne Christiansen kjempet til seg ballen og la fint ut til Christer Husvæg, som virkelig hadde satt på turboen. Han la flott inn på første touch, der ventet en målkåt Are Meling som pirket inn 1-1. Vakkert angrep som varmet de fremmøtte i vaulenleiren!
I pausen kom C-lagets lille gigant, Bjarte Rannestad inn for Espen Nilsen Gjøsund.
Andre omgang ble blåst i gang etter få minutters pause ved kampleder Lars Dahlgren.
Vidar presset veldig på i starten og hadde noen gigantiske muligheter, men olsen stod i veien og man avsluttet for dårlig.
Haisen coachet igjen laget sitt i stor stil. Legg press på ballfører, var vel stikkordene han prøvde å formidle ut til spillerene.
Kampen bølget litt frem og tilbake, Vidar var det laget som skapte mest.
Det ble litt ampert i slutten da Magne Christiansen var vel hard i en takling, Haisen tok da han ut og ba han roe seg ned litt. Espen Nilsen Gjøsund kom inn igjen.
På slutten bestemte Endre Tangen i samråd med Haisen at man skulle legge om til tre mann bak. Man tok ut en sliten Ronny Hauge og satte innpå Magne igjen for å jakte en utligning!
Trekket førte verken til fugl eller fisk da Vidar bare minutter etter gikk opp til 3-1.
Vaulen gir seg som kjent ikke og Are Meling kom alene med keeper på overtid, men han kom litt for nær  og chippen traff en utrusende keeper.
Dermed ble det andre tapet i årets utgave av Pol-turneringen.