SIF for sterke
(10.11.08) Et sterkt SIF-juniorlag ble for gode mot Vaulen og vant 4-1. Resultatet lyver noe da Vaulen hadde vel så mange sjanser.
STJERNEMÅL AV FILMSTJERNEN: David Møllers flotte mål var kveldens beholdning.
STAVANGER IF
4-1
Anders Karlsen
6 min
19 min
David Møller (Stian Falnes)
Ole Wick Henriksen
20 min
49 min
Sander
58 min
10. november - Tasta kunst - Tilskuere: 10 - POL - Dommer: Enok Aspelund (Pol)
18. Ørjan Olsen
2. Magnus Torgersen
5. Espen Klette
9. Stein-Ivar Andersen
28. Stian Falnes
7. Alexander Surdal Nilsen
20. Eivind Staurland <- 30 minutter (-> 49 min)
27. David Møller <- 49 minutter
30. Are Meling
22. Ojan Bijan
20. Anders Idsø -> 30 minutter
-
Vaulen (4-4-2): Ørjan Olsen - Magnus Torgersen, Espen Klette, Marius Fossmark, Stein-Ivar Andersen - Stian Falnes, Eivind Staurland, Alexander Surdal Nilsen, David Møller - Are Meling, Ojan Bijan.
Vaulen slet med å få tempo på ball mot et løpssterkt SIF-lag.
SIF tok ledelsen etter 6 minutter ved U-18 landslagsspilleren Anders Karlsen. Leiesoldaten fra Bodø/Glimt fikk drømmetreff fra 22 meter og ballen suste i høyre vinkel bak en sjanseløs Ørjan Olsen.
Vaulen fikk endelig ballen til å gjøre arbeidet etter 19 minutter da man spilte seg frem på få berøringer. Are Meling vinklet ut til Stian Falnes som la inn på andre stolpe hvor David Møller steg til værs og headet ballen i bue over keeper og i motsatt hjørne.
SIF tok ledelsen rett fra avspark da ballen ble slått ut til venstre til Ole Wick Henriksen som dro seg innover og klinket ballen i tverrlegger og ned i kassen. Klassemål av Henriksen som også har spilt for førstelaget til Siffane.
Bra opprulling av Vaulen etter 27 minutter var nær ved å bære frukter. Magnus Torgersen slo opp på Are Meling som fikk til et bra medtak, men skjøt over.
I pausen kom Anders Idsø inn for Eivind Staurland på midten.
Vaulen var bedre med i starten av omgangen og Stian Falnes harde skudd i tverrlegger og ut hadde fortjent en bedre skjebne.
Ojan Bijan hadde også noen forsøk som etter 38 minutter da Stian Falnes la kort inn på straffemerket, men skuddet fikk meteren utenfor krysset.
Etter 48 minutter ble et skudd fra Ojan Bijan i boksen blokket, ballen gikk i bue mot krysset hvor keeper med nød og neppe fikk fistet til corner.
SIF kontret corneret og Ole Wick Henriksen satte inn 3-1 med en vakker kipp over en utrusende keeper på 16 meter.
David Møller ble så erstattet av Eivind Staurland på venstre midtbane.
Magnus Torgersen reddet på streken på et SIF-corner etter 51 minutter
Like etter brøt Vaulen spillet høyt oppe på banen, men Are Melings skudd fra 14 meter gikk like tilside for venstre stoplerot.
En lang klarering fra keeper Ørjan Olsen fant Stian Falnes på løp. Han kom seg fri på høyre og skjøt hardt inn fra skrå vinkel, keeper måtte gi retur som Ojan Bijan nesten fikk konvertert.
Isteden scoret SIF 4-1 på et herlig treff fra 35 meter ved Sander som løftet over keeper som stod langt ute.
Are Meling fikk kontroll på 25 meter etter 59 minutter, men dette var ikke dagen og skuddet gikk like utenfor venstre stolpe.
Dermed endte det med nytt tap. Neste kamp er allerede på onsdag klokken 17.30 mot Siddis.