Slått av et bedre lag
(10.10.07) C-laget måtte se seg slått hele 6-0 borte mot Vidar 3 i første kamp av KM- sluttspillet. Resultatet lyver noe, mener trener Frode Lima. "Vidar var gode, men i tillegg hadde de mye flaks," forteller den spillende treneren.
Vaulen holdt ut på 0-0 i tjue minutter, men slet med å produsere sjanser mot et hardt arbeidene Vidarlag. Så tok Vidar ledelsen på en sinnsyk
flikk som fant veien mellom stopper og back til en hvit og rød som satte ballen trygt nede i hjørnet.
Like før pause ble det 2-0 etter fomling grunnet det høye presset.
Vaulen gikk ut i andre omgang med friskt mot og håpte på en tidlig scoring. Isteden scorte Vidar nok en drømmescoring som de sikkert ikke får til på trening en gang.
Så kom 4-0 etter retur fra keeper, før Vidar sakket ned på tempoet. Vaulen kom litt mer med i kampen, men måtte se ytterligere to mål til renne inn. Dermed tapte Vaulen 6-0. Gullet synes nå tapt, men man går for sølv.